Διέρρηξαν αυτοκίνητο κυνηγού και πήραν τα φυσίγγια

Διέρρηξαν αυτοκίνητο κυνηγού και πήραν τα φυσίγγια

Για κυνήγι φαίνεται πως ήθελαν να πάνε δύο νεαροί, αλλά είχαν ξεμείνει... από φυσσίγγια και σκέφτηκαν να «δανειστούν» από ένα κυνηγό που είχε αφήσει τα δικά του μέσα στο αυτοκίνητό του στη πόλη της Καβάλας

Διέρρηξαν αυτοκίνητο κυνηγού και πήραν τα φυσίγγια
Οι δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 27 χρόνων είχαν δει το ξεχασμένο κυνηγετικό σακίδιο, και μόλις απομακρύνθηκε ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ., άνοιξαν την ανασφάλιστη πόρτα και το άρπαξαν.

Δεν πήγαν μακριά, όμως, αφού εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους συνέλαβαν. Το σακίδιο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του μαζί με τις τρεις φυσιγγιοθήκες, με 170 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα ζευγάρι κιάλια και ένα φακό που περιείχε.

Δεν πρόλαβε ναν βγει από το κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ενός 60χρονου στη Χαλκίδα το οποίο είχε διαρρήξει και βρέθηκε στα...κρατητήρια ένας 30χρονος Έλληνας! Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν μόλις βγήκε κρατώντας δώδεκα πυκνωτές τους οποίους είχε κλέψει και η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης