Ιωσήφ κατά Βαλλιανάτου: «Το σινάφι των τοιούτων ζητάει την ψήφο μας!»

Ιωσήφ κατά Βαλλιανάτου: «Το σινάφι των τοιούτων ζητάει την ψήφο μας!»

Αίσθηση από την επίθεση του μητροπολίτη Προικονήσου στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και γνωστό γκέι ακτιβιστή: «Ο άλλος ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος, προβάλλοντας το ακατονόμαστο πάθος του [...] Ψηφίστε μας, γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή είμαστε συνοδοί ή είμαστε φορείς του AIDS»


Ιωσήφ κατά Βαλλιανάτου: «Το σινάφι των τοιούτων ζητάει την ψήφο μας!»
Επίθεση από άμβωνος κατά των ομοφυλόφιλων εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Προικονήσου, κ. Ιωσήφ, «φωτογραφίζοντας» τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Γρηγόρη Βαλλιανάτο, και τις αποκαλύψεις που έκανε πρόσφατα, αναφορικά με την ομοφυλοφιλία και το AIDS.

«Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας» είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης, καλώντας τους πιστούς να... δαμάσουν τους πειρασμούς, όπως μεταδίδει το dogma.gr.

Αποδεικνύοντας ότι, σε ζητήματα «ταμπού» για την ελληνική κοινωνία, η Εκκλησία εξακολουθεί να τηρεί την πιο συντηρητική στάση, ο κ. Ιωσήφ «καυτηρίασε» όσα έχει πει κατά καιρούς ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος τυγχάνει και γνωστός εκπρόσωπος του ομοφυλοφιλικού κινήματος στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
«Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς. Αυτός που έχει λίγη αισχύνη, θεωρείται εξωγήινος» είπε ο μητροπολίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «βγήκε η πομπή στο δρόμο».

Και συνέχισε, μαινόμενος: «Ο άλλος ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος, προβάλλοντας το ακατονόμαστο πάθος του. Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας. Ψηφίστε μας, γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή είμαστε συνοδοί ή είμαστε φορείς του AIDS. Πλήρης ξετσιπωσιά».

«Γι' αυτό χρειάζεται και ο έλεγχος των αισθήσεών μας, για να δαμάσουμε τους εξωτερικούς πειρασμούς» σχολίασε συμπληρωματικά, κατά το κήρυγμά του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι κατά τη διάρκεια του Γ' Κατανυκτικού Εσπερινού της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης