Αυγά πέταξαν έξω από το ΣτΕ οι μικροομολογιούχοι

Αυγά πέταξαν έξω από το ΣτΕ οι μικροομολογιούχοι

Φώναζαν «κλέφτες» και κρατούσαν πλακάτ με πρόσωπα πολιτικών - Συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και κατευθύνονται στη Βουλή

Αυγά πέταξαν έξω από το ΣτΕ οι μικροομολογιούχοι
Σε κινητοποίηση βρίσκονται από το πρωί μικροομολογιούχοι από όλη την Ελλάδα. Αρχικά, βρέθηκαν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), διαμαρτυρόμενοι για το κούρεμα των αποταμιεύσεών τους, όπου μάλιστα πέταξαν αυγά! 

Οι μικροομολογιούχοι, φωνάζοντας «κλέφτες» κρατούσαν πλακάτ με πρόσωπα πολιτικών, όπως του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου κ.ά. «Δύο χρόνια μετά τη σφαγή των αποταμιευτών, ο οικογενειακός ιστός 15.000 και πλέον ελληνικών οικογενειών ακόμα περιμένει. Πότε θα γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις σας;», διαβάζει κανείς. 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του  «Συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων ελληνικού Δημοσίου» μπήκαν στο κτήριο του ΣτΕ, για να συναντηθούν με τον πρόεδρο του Συμβουλίου, κ. Ρίζο Σωτήρη και να του έδωσαν επιστολή σχετικά με τα όσα απασχολούν τους μικροομολογιούχους.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, οι μικροομολογιούχοι πήγαν στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς τη Βουλή. 














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης