«Μοιράζομαι»: Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη!

«Μοιράζομαι»: Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη!

Θέλετε να βοηθήσετε συνανθρώπους σας που βρίσκονται σε δεινή θέση και δεν βρίσκετε τον τρόπο; Το «Μοιράζομαι», ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, μέσω μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας σας δίνει την ευκαιρία να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε εκείνους που το έχουν ανάγκη!

«Μοιράζομαι»:  Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη!
«Η βοήθεια όλων, ανεξαρτήτως είδους ή αξίας, είναι πολύτιμη!» λέει το Μοιράζομαι, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που μέσω μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας σας δίνει την ευκαιρία να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε εκείνους που το έχουν ανάγκη!

Αν θέλετε να προσφέρετε την βοήθεια σας και δεν γνωρίζετε τον τρόπο ή ακόμα αμφιβάλλετε αν η προσφορά σας θα φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό της, η ομάδα του Μοιράζομαι σας φέρνει κοντά με ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το Μοιράζομαι γεννήθηκε το 2013 και βασίζεται στην προσφορά χωρίς μεσάζοντες, με διαφάνεια, απευθείας στον ενδιαφερόμενο. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  moirazomai.gr, συγκεντρώνονται, καταγράφονται και κατόπιν ελέγχου δημοσιεύονται οι ανάγκες φιλανθρωπικών οργανώσεων αλλά και ιδιωτών.

Κλείσιμο
Η προσφορά μέσω του Μοιράζομαι βασίζεται όχι μόνο στην υλική βοήθεια, αλλά και στην προσφορά υπηρεσιών και εθελοντισμού. Μπορεί κάποιος να μοιραστεί υλικά όπως φάρμακα, τρόφιμα, βιβλία αλλά και υπηρεσίες όπως ιατρικές εξετάσεις, μαθήματακαι ψυχολογική υποστήριξη.

Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, 166 74, Γλυφάδα, τηλ. 2109607721,email: welcome@moirazomai.gr

www.moirazomai.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης