Λάτρεις του αλκοόλ έκλεψαν εκατοντάδες φιάλες!

Λάτρεις του αλκοόλ έκλεψαν εκατοντάδες φιάλες!

Γερά… ποτήρια φαίνεται πως ήταν ένας 49χρονος Βορειοηπειρώτης και ένας 43χρονος Αλβανός, που επί μήνες είχαν καταφέρει να αρπάζουν εκατοντάδες φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά από τα ράφια των σούπερ μάρκετ συγκεκριμένης αλυσίδας σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας!

Λάτρεις του αλκοόλ έκλεψαν εκατοντάδες φιάλες!
Οι δεκάδες κλοπές, που προκάλεσαν στην εταιρεία ζημιά συνολικού ύψους περίπου 8.000 ευρώ, είχαν γίνει το πρώτο πεντάμηνο του 2013 σε καταστήματα των Καμένων Βούρλων, της Στυλίδας και άλλων περιοχών, αλλά σταμάτησαν όταν η επιχείρηση τις κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Η έρευνα κράτησε μήνες, αλλά οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών, που έκρυβαν τα ποτά στα ρούχα τους, περνούσαν απαρατήρητοι από τα ταμεία και τις φόρτωναν σε αυτοκίνητο που είχαν αφήσει απ’ έξω! Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των δ4ραστών, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

*** Κρυμμένα μέσα στα ρούχα της έβγαλε από ένα σούπερ μάρκετ στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής απορρυπαντικά και τρόφιμα αξίας 160 ευρώ, μια 41χρονη Αλβανίδα! Όμως, ένας υπάλληλος που την υποψιάστηκε και την παρακολούθησε διακριτικά, την είδε να τα βάζει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της και ειδοποίησε αστυνομικούς που την συνέλαβαν, επέστρεψαν τα εμπορεύματα σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας και οδήγησαν τη δράστιδα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης