ΣΔΟΕ: Ένας στους τρεις γιατρούς με αδήλωτα εισοδήματα και καταθέσεις... εφοπλιστών

ΣΔΟΕ: Ένας στους τρεις γιατρούς με αδήλωτα εισοδήματα και καταθέσεις... εφοπλιστών

Σε τραπεζικούς λογαριασμούς γιατρών του ΕΣΥ εντοπίστηκαν ποσά - μαμούθ που δεν καλύπτονται από τα νόμιμα εισοδήματα τους 

ΣΔΟΕ: Ένας στους τρεις γιατρούς με αδήλωτα εισοδήματα και καταθέσεις... εφοπλιστών
Μεγάλης έκτασης παραοικονομία και φοροδιαφυγή από εκατοντάδες γιατρούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας απεκάλυψαν εξονυχιστικοί έλεγχοι που πραγματοποίησαν κλιμάκια ελεγκτών του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο τεράστιας σε κλίμακα έρευνας για τη διακίνηση του "μαύρου χρήματος" στο χώρο της Υγείας. 
 
Όπως γράφει ο "Ελεύθερος Τύπος" στους τραπεζικούς λογαριασμούς γιατρών του ΕΣΥ εντοπίστηκαν ποσά - μαμούθ που δεν καλύπτονται από τα νόμιμα εισοδήματα τους με συνέπεια να εκφράζονται υπόνοιες πως πρόκειται για χρήματα που πήραν από "φακελάκια" ή παράνομη άσκηση του επαγγέλματος, εκτός ΕΣΥ. 
 
Τα πρώτα στοιχεία που αποκαλύπτονται από την έρευνα δείχνουν ότι τουλάχιστον 1 στους 3 γιατρούς που ελέγχθηκαν έχει βρεθεί με "ακάλυπτα" ποσά στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα το "μαύρο" χρήμα που εντοπίστηκε  στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ελεγχομένων φθάνει σε απίστευτα δυσθεώρητα ύψη. 
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας οι έλεγχοι έχουν επικεντρωθεί καταρχάς σε πάνω από 500 γυναικολόγους - μαιευτήρες και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν παραβατικότητα στα επίπεδα του 35%.

Διαβάστε περισσότερα στο
newmoney.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης