Ποιους μητροπολίτες «καρφώνει» για συνεργάτες του ο Μιχαλολιάκος

Ποιους μητροπολίτες «καρφώνει» για συνεργάτες του ο Μιχαλολιάκος

«Δεν πιστεύω στις εκλογές, αλλά τι να κάνουμε», παραδέχεται ο προφυλακισμένος «αρχηγός» της Χρυσής Αυγής - Εκπαιδευτής ο Κασιδιάρης

Ποιους μητροπολίτες «καρφώνει» για συνεργάτες του ο Μιχαλολιάκος
«Όχι πως πιστεύω στις εκλογές -για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το δημοκράτη, γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε».


Κλείσιμο

Με αυτά τα λόγια ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, απευθύνεται σε μέλη της ΧΑ, σε συγκέντρωσή τους σε γραφεία του κόμματός του.

Το σχετικό βίντεο εμπεριέχεται πλέον στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι δύο ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητηροπούλου.



Το συγκεκριμένο, ωστόσο, υλικό -που κατασχέθηκε από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά και από υπολογιστή του ίδιου του Νίκου Μιχαλολιάκου- δεν είναι το μόνο.

Σε δυο ακόμη βίντεο, στοιχεία και αυτά της δικογραφίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλάει για τους μητροπολίτες που «αξίζουν», όπως λέει, οι οποίοι -όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του- στήριξαν τη Χρυσή Αυγή!



«Έχουμε μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε» λέει ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και παράλληλα αναφέρεται και στον Άνθιμο: «Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατιάρης, αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός... Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος... ».

Στη συνέχεια ο Μιχαλολιάκος αναφέρει: «Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του είναι ο Καλαβρύτων. Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Κονίτσης ο Ανδρέας, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε… Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».

Σε άλλο βίντεο αναλύει την θέση και τον ρόλο που έχει στο κόμμα ο Νίκος Γερμενής και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ο συναγωνιστής Γερμενής, είναι από πλευράς πολιτικού συμβουλίου υπεύθυνος πολιτικής δράσεως και έχει μάλλον πρέπει να έχει και θα συνεννοηθούμε για αυτό τον τομέα της κινητοποίησης. Δίπλα μου έχω τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος όπως γνωρίζεται είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και θα αναλάβει την ιδεολογία και της εκπαίδευσης στελεχών του κόμματος. Έχουμε πολύ μεγάλα σχέδια προς αυτή την κατεύθυνση». 

Επισημαίνει μάλιστα ότι στα σχέδιά του είναι η δημιουργία ενός διαδικτυακού καναλιού που θα μεταδίδει ζωντανή εκπομπή, λέγοντας: «ευελπιστούμε να πάρουμε και κάποια τηλεοπτική εκπομπή σε κάποιο σταθμό. Θα αναβαθμίσουμε τον ρόλο μας στο διαδίκτυο και θα κάνουμε μία web tv». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης