Θρήνος στην Ηλεία για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Θρήνος στην Ηλεία για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Αθήνα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του

Θρήνος στην Ηλεία για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τσούκας, από την περιοχή της Γαστούνης του νομού Ηλείας, βυθίζοντας στο πένθος τόσο το χωριό του όσο και την ομάδα που αγωνιζόταν, τον  Αίαντα.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Αθήνα τη Δευτέρα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του.

Ήταν μία μέρα όπως όλες οι άλλες με τον 23χρονο, σύμφωνα με όσα διηγήθηκαν φίλοι του στην εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», να πηγαίνει με τη μοτοσικλέτα του, νωρίς το πρωί στη δουλειά του. Ο άτυχος νέος περνούσε από την Καλλιθέα, όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τραμ οι ρόδες της μοτοσικλέτας του γλίστρησαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άσφαλτο.

Κλείσιμο
Το «σκηνικό» της τραγωδίας είχε ήδη στηθεί καθώς, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές των φίλων του, δεν πέρασαν παρά ελάχιστες στιγμές όταν διερχόμενο σχολικό λεωφορείο που δεν πρόλαβε να φρενάρει έπεσε πάνω στον 23χρονο και την πεσμένη μοτοσικλέτα του, παρασέρνοντάς τον στον θάνατο…

Διαβάστε περισσότερα στο patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης