Επί ποδός 7.000 αστυνομικοί για το Πολυτεχνείο

Επί ποδός 7.000 αστυνομικοί για το Πολυτεχνείο

Σε σύσκεψη που έγινε χθες το βράδυ στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη αποφασίστηκε να υπάρχει αστυνομική παρουσία σε κεντρικά γραφεία της ΧΑ ακόμη και στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Επί ποδός 7.000 αστυνομικοί για το Πολυτεχνείο
Περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί θα επιστρατευτούν για την περιφρούρηση των φετινών εκδηλώσεων της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και θα κορυφωθούν την Κυριακή 17 Νοέμβρη, όταν θα γίνει και η καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Το τεταμένο κλίμα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και των μελών της Χρυσής Αυγής ανησυχεί τους αξιωματικούς και έτσι σε σύσκεψη που έγινε χθες το βράδυ στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη αποφασίστηκε να υπάρχει αστυνομική παρουσία σε κεντρικά γραφεία της ΧΑ ακόμη και στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Σημερα στις 19 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο συναυλία με την Λαϊκή Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, την οποία διοργανώνουν απο κοινού οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος και οι εργαζόμενοι στην πρώην ΕΡΤ.


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης