Αλεξανδρούπολη: Ο μετανάστης ήταν οπλισμένος

Αλεξανδρούπολη: Ο μετανάστης ήταν οπλισμένος

Ο 26χρονος Γεωργιανός ομολόγησε ότι είχε περάσει λαθραία στην Ελλάδα από αφύλακτο σημείο των συνόρων, αλλά δεν αποκάλυψε σε τι χρειαζόταν το όπλο

Αλεξανδρούπολη: Ο μετανάστης ήταν οπλισμένος
Δεν ήταν και πολύ τυχερός ο αλλοδαπός που κινούνταν πεζός σε μια αγροτική περιοχή στο… Τυχερό του Έβρου! Μόλις είδε να τον πλησιάζουν άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, έκρυψε ένα όπλο με το οποίο είχε μπει παράνομα αλλά έγινε αντιληπτός.

Οι αστυνομικοί είδαν την κίνησή του και βρήκαν κρυμμένο ένα πιστόλι κρότου - αερίου με έντεκα φυσίγγια στη γεμιστήρα. Ο 26χρονος Γεωργιανός δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και ομολόγησε ότι είχε περάσει λαθραία στην Ελλάδα από αφύλακτο σημείο των συνόρων, αλλά δεν αποκάλυψε σε τι χρειαζόταν το όπλο. Έτσι, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων και παράνομη είσοδο στη χώρα.

*** Βγήκε μέρα- μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού του και το έριξε στις… μπαλωθιές ένας 31χρονος! Πυροβόλησε στον αέρα δύο φορές με ένα πιστόλι κρότου– αερίου που κατείχε παράνομα και μετά μπήκε πάλι μέσα. Όμως, οι γείτονές του ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Χρυσούπολης που τον συνέλαβαν, κατέσχεσαν το όπλο και τη γεμιστήρα και τον έστειλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενο για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης