Περήφανη η Ευγενία Μανωλίδου για τον καθηγητή Αδωνι

Περήφανη η Ευγενία Μανωλίδου για τον καθηγητή Αδωνι

Ο υπουργός Υγείας διδάσκει Ιστορία κάθε Σάββατο στην «Ελληνική Αγωγή»

Το τέλος του κόσμου έρχεται ξανά ...ή μπορεί και όχι!
Περήφανη η Ευγενία Μανωλίδου για τον καθηγητή Αδωνι
Από τον περασμένο Ιούνιο οπότε και βρέθηκε στον θώκο του υπουργού Υγείας, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ακολουθεί ένα απαιτητικό, όπως ήταν αναμενόμενο πρόγραμμα, με τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις του να πληθαίνουν συνεχώς – όπως και τα μεγάλα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει στο ΕΣΥ. Μέσα στον καθημερινό φόρτο εργασίας προσπαθεί να «στριμώξει» και λίγες οικογενειακές στιγμές, χωρίς πάντοτε με μεγάλη επιτυχία, όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει. Είναι μάλιστα ενδεικτική η πρόσφατη δήλωσή του ενώπιον των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ότι «περισσότερο βλέπω τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΦ παρά την σύζυγό μου, την Ευγενία!».

Υπάρχει, ωστόσο, μια δραστηριότητα που ο υπουργός Υγείας την διαφυλάσσει με πάθος, εντάσσοντας την ακόμη και τώρα μέσα στο βεβαρυμένο πρόγραμμά του, και την ακολουθεί με συνέπεια και ακρίβεια. Πρόκειται για τη διδασκαλία αρχαίων ελληνικών και ιστορίας με την οποία ασχολείται τα τελευταία 12 χρόνια ως ιδρυτής και καθηγητής της σχολής «Ελληνική Αγωγή».

Κλείσιμο


Εφέτος, λόγω των υπουργικών καθηκόντων δεν έχει πολλές διδακτικές ώρες και τα μαθήματα γίνονται από άλλους καθηγητές της σχολής. Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε να μπει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, διδάσκοντας το μάθημα της Ιστορίας το απόγευμα του Σαββάτου. Το τμήμα του είναι ολιγομελές –δεν υπερβαίνει τους οκτώ μαθητές- αλλά ο καθηγητής τα… δίνει όλα, κατά το γνωστό ύφος του, κάνοντας ένα έντονο, περιγραφικό μάθημα και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών του στην αίθουσα.

Όπως δε σημειώνουν συνεργάτες του, είναι τυχερός σε ό,τι αφορά το χόμπι της διδασκαλίας του, διότι η σχολή απέχει μερικές δεκάδες μέτρα από την Αριστοτέλους 17 όπου στεγάζεται το υπουργείο Υγείας. Έτσι, με δεδομένο ότι πηγαίνει στο υπουργείο και τα Σάββατα, καταφέρνει να συνδυάζει και τα απογευματινά μαθήματα στην όμορη «Ελληνική Αγωγή».

Και όπως αποδεικνύεται από την ανάρτηση που έκανε στο twitter η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, για τον «καθηγητή» Αδωνι Γεωργιάδη, η οικογένεια όχι μόνο δεν γκρινιάζει για τις ώρες που τον στερείται κάθε Σάββατο, αλλά είναι περήφανη για τον χρόνο που αφιερώνει στη σχολή και τους μαθητές του.

«Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα μάθημα ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή με τον Άδωνι Γεωργιάδη…» έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που «ανέβασε» από το μάθημα του περασμένου Σαββάτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης