PROTOTHEMA

Ελλάδα

Έβγαιναν Ι-5 με χαρτιά απο ψυχιάτρους

Χρυσαυγίτες πήρανε απαλλαγή στράτευσης με τρελόχαρτα - Έρευνα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Χρυσαυγίτες πήρανε απαλλαγή στράτευσης με τρελόχαρτα - Έρευνα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Όλοι αυτοί που εμφανίζονται με στρατιωτικές στολές πουλώντας δήθεν πατριωτισμό στους δρόμους, έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία, αναφέρει ρεπορτάζ του Βηματοδότη


Χαρτί ψυχιάτρου, ιατρικές γνωματεύσεις και απαλλαγές στράτευσης ως Ι5 εξασφάλισαν μέλη της Χρυσής Αυγής, που ανήκουν κυρίως σε τάγματα ασφαλείας, αποκάλυψε έρευνα που έγινε στις Ενοπλες Δυνάμεις.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βηματοδότη στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, το οποίο προκαλεί αίσθηση, θα κληθούν για εξηγήσεις και επανεξέταση, ενώ την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωσταράκος. Γράφει ο Βηματοδότης:
«Ξέρετε τι ανακάλυψε μια έρευνα που έγινε αυτές τις ημέρες στις Ενοπλες Δυνάμεις; Ενα ποσοστό μελών της Χρυσής Αυγής (κυρίως μέλη ταγμάτων εφόδου, από το Πέραμα, τη Χαλκίδα, την Κόρινθο και αλλού) πέτυχαν αναβολή ή απαλλαγή από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, όλοι αυτοί που εμφανίζονται με στρατιωτικές στολές, μπρατσωμένοι και με στρατιωτικό βήμα, πουλώντας δήθεν πατριωτισμό στους δρόμους, έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία. Ορισμένοι κατάφεραν με χαρτί ψυχιάτρου να βγουν... ψυχασθενείς ή ότι πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ άλλοι βγήκαν Ι-5, πάλι με ιατρικές γνωματεύσεις.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο τώρα καλεί όλους αυτούς που είναι ανυπότακτοι και φυγόστρατοι να περάσουν και πάλι από ιατρικές εξετάσεις και, αν διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα, τότε όχι μόνο θα στρατευθούν πάραυτα αλλά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον τους, όπως θα ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον όσων χορήγησαν τέτοια ιατρικά πιστοποιητικά-μαϊμού. Υπάρχουν, μαθαίνω, περιπτώσεις όπου χορηγήθηκαν πιστοποιητικά για ψυχικές διαταραχές ώστε να πάρουν αναβολή ή ακόμη και απαλλαγή από τον στρατό υπογεγραμμένα από έναν γιατρό ο οποίος διαπίστωσε την ίδια πάθηση! Ηδη, όπως πληροφορούμαι, το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος».

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Kill Bill 15/10/201313:04

Ξεφτίλες όσοι της ΧΑ έκαναν αυτή την πράξη. Αν μάλιστα ήταν προϊόν συναλλαγής πχ. έρχομαι στη ΧΑ για να μην υπηρετήσω φαντάρος ακόμα χειρότερα. Ομως η δίωξη δεν πρέπει να σταματήσει εκεί. Ολες οι περιπτώσεις ειδικά με τρελοχαρτα κλπ πρέπει να εξεταστούν διότι όλοι ξέρουμε τι γίνεται επι χρόνια. Με λίγα λόγια ΑΡΧΗ απο την ΧΑ και μετά πάμε προς τα πίσω ιδίως σε κοινωνικές τάξεις όπως πολιτικοί καλλιτέχνες, επιχειρηματίες (υιοί).

Απάντηση
PalMan15/10/201311:35

Στρατόκα...λοι Ι-5 ! Μονο στην Ελλάδα και μονο από την ΧΑ !

Απάντηση
ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ 15/10/201310:15

ΦΟΒΕΡΟ ΝΕΟ ΜΕ ΣΥΝΓΚΛΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΡΕ ΚΑΣΙΑΔΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΩΜΑ ΗΤΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΡΤΟΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΑΤΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΜΠΕΡΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΗ ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΕΚΤΗ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ, ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ. ΡΕ ΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΗ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ.

Απάντηση
ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΣ15/10/201310:06

Φτου σας, μη σας ματιάσω, "πατριώτες"! Ούτε Έλληνες είστε, ούτε πολίτες αυτού του τόπου. Ελπίζω να εφαρμοστεί ο νόμος (και όχι μόνο για τους ΧΑ, βεβαίως) αλλά και να καθαριστεί κάποτε όλη η βιομηχανία εξυπηρέτησης στα στρατό. Πολίτης=οπλίτης.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία