Φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Πέραμα

Φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Πέραμα

Σε 24 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία - Τρία άτομα έχουν ταυτοποιηθεί ότι έχουν συμμετάσχει στη επίθεση

Φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Πέραμα
Σε 24 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την ευρεία επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα για τον εντοπισμό μελών της Χρυσής Αυγής που αργά το βράδυ της Πέμπτης επιτέθηκαν σε μέλη του ΚΚΕ που έκαναν αφισοκόλληση.

Μάλιστα, τρία άτομα έχουν ταυτοποιηθεί ότι έχουν συμμετάσχει στη επίθεση, ο ένας μάλιστα από αποτύπωμα που είχε σε προηγούμενη επίθεση κατά μεταναστών.

Πάντως, αναφερόμενη στο χθεσινό περιστατικό, και σχολιάζοντας τα περί ολιγωρίας που επέδειξαν οι αστυνομικοί, η ηγεσία της ΕΛΑΣ απορρίπτει τους ισχυρισμούς, σημειώνοντας ότι το πρώτο περιπολικό έφτασε επί τόπου 2,5 λεπτά μετά την πρώτη ενημέρωση, ότι επιστρατεύτηκαν συνολικά 38 αστυνομικοί, αλλά οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της, η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι η πρώτη ενημέρωση του κέντρου της Άμεσης Δράσης για το περιστατικό έγινε τηλεφωνικά στις 00:08:17 και το πρώτο περιπολικό κατέφθασε στο σημείο ύστερα από δυόμισι λεπτά περίπου και συγκεκριμένα στις 00:10:57, το δεύτερο στις 00:12:07 και το τρίτο στις 00:12:09.

Κλείσιμο










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης