Αργολίδα: 60χρονος σκότωσε τον δίδυμο αδελφό του!

Αργολίδα: 60χρονος σκότωσε τον δίδυμο αδελφό του!

Οι δυο 60χρονοι είχαν διαφορές που οδήγησαν στον διαπληκτισμό τους, αλλά κανείς δεν περίμενε πως ο ένας από αυτούς θα άρπαζε ένα μαχαίρι και θα το κάρφωνε  με μανία στην πλάτη του άλλου!

Έκαναν χρήση ναρκωτικών μέσω Διαδικτύου
Αργολίδα: 60χρονος σκότωσε τον δίδυμο αδελφό του!
Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Αργολίδας η  είδηση της δολοφονίας ενός 60χρονου από το χέρι του ίδιου του αδελφού του, με τον οποίο μάλιστα ήταν δίδυμοι! Το άγριο έγκλημα συνέβη στην περιοχή «Τασουλέικα» Τραχείας Αργολίδας, μετά από καυγά που είχαν τα δυο αδέλφια.

Οι δυο 60χρονοι είχαν διαφορές που οδήγησαν στον διαπληκτισμό τους, αλλά κανείς δεν περίμενε πως ο ένας από αυτούς θα άρπαζε ένα μαχαίρι και θα το κάρφωνε  με μανία στην πλάτη του άλλου! Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε αιμόφυρτος στο δάπεδο και  μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου όμως υπέκυψε στο βαρύ τραύμα που είχε υποστεί.

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής εντόπισαν τον αδελφοκτόνο, τον συνέλαβαν και μαζί με το μαχαίρι  που χρησιμοποίησε κατέσχεσαν τρία κυνηγητικά όπλα, η νομιμότητα της κατοχής των οποίων ερευνάται. Ο σύγχρονος «Κάιν» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης