Διαδικτυακά εύσημα του Άδωνι στους γιατρούς για την αντιμετώπιση του τροχαίου στην Άρτα

Διαδικτυακά εύσημα του Άδωνι στους γιατρούς για την αντιμετώπιση του τροχαίου στην Άρτα

Για εκμετάλλευση του περιστατικού κατηγορούν τον υπουργό Υγείας ορισμένοι από τους followers

Διαδικτυακά εύσημα του Άδωνι στους γιατρούς για την αντιμετώπιση του τροχαίου στην Άρτα
Εύσημα μέσω… twitter από τον υπουργό Υγείας έλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ του Τομέα Υγείας Άρτας για τα αντανακλαστικά τους που επέδειξαν κατά τη διαχείριση του πολύνεκρου τροχαίου στην εθνική οδό Άρτας – Ιωαννίνων το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Μάλιστα, ο υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης με το ίδιο tweet (το οποίο σημειωτέον αναρτήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες  της Παρασκευής κι εφόσον είχαν ολοκληρωθεί οι διακομιδές  των ασθενών στα νοσοκομεία αλλά και οι επεμβάσεις όπου ήταν επιτρεπτό)  δίνει τα συγχαρητήριά του και στην Ένωση Συνταξιούχων Ιατρών Άρτας, μέλη της οποίας έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε το δραματικό τροχαίο με τα εννέα άτομα μεταξύ των οποίων υπήρχαν και τέσσερις ανήλικοι.
 
Ωστόσο, το tweet του υπουργού Υγείας προκάλεσε κάποιους από τους followers του λογαριασμού του, που του καταλόγισαν κακόβουλη πρόθεση για δική του προβολή με αφορμή ένα τόσο δραματικό γεγονός. «Με 5 νεκρούς δεν δίνεις συγχαρητήρια στους θεσμούς αλλά συλλυπητήρια στις οικογένειες των χαμένων. Όρνεα της πολιτικής» απαντά ένας από τους 27.855 που ακολουθούν τον κ. Γεωργιάδη στο twitter.

Κλείσιμο
Πιο επιθετικός άλλος ακόλουθος του υπουργού σχολιάζει «Χ…κε ο Τομέας Υγείας της Άρτας για τα δικά σου συχαρίκια. Αηδία έχετε καταντήσει με το στυλάκι Βουλευτής Καλοχαιρέτας…».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης