Μισός τόνος κοκαΐνης μέσα σε κιβώτια με μπανάνες σε Ρέντη και Ρόδο!

Μισός τόνος κοκαΐνης μέσα σε κιβώτια με μπανάνες σε Ρέντη και Ρόδο!

Η κοκαΐνη εισήχθη από την Ιταλία, ενώ χώρα προέλευσης φέρεται να είναι η Κολομβία - Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έφτασε στη χώρα μας... κατά λάθος

Μισός τόνος κοκαΐνης μέσα σε κιβώτια με μπανάνες σε Ρέντη και Ρόδο!
Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική, που εντοπίστηκε μέσα σε φορτίο με μπανάνες στη Λαχαναγορά του Ρέντη.

Τα περίπου 240 κιλά ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου φορτίου, βάρους άνω του μισού τόνου (!) και τα υπόλοιπα βρέθηκαν στη Ρόδο. Ήδη, ανακρίνονται γύρω στα 30 άτομα, οδηγοί φορτηγών και στελέχη της εταιρείας εισαγωγής μπανάνας, μιας από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα!

Η επιχείρηση που εξελίσσεται σε Αθήνα και Ρόδο έχει επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας υπό την επίβλεψη της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν ένας έμπορος που είχε παραλάβει φορτίο με μπανάνες από την Κολομβία στη Ρόδο, βρήκε μέσα συσκευασίες με κοκαΐνης βάρους 280 κιλών!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στις αποθήκες της εταιρείας εισαγωγών στου Ρέντη, όπου κατασχέθηκαν άλλα 240 κιλά κοκαΐνης μέσα σε κασόνια γεμάτα μπανάνες!

Η έρευνα επεκτείνεται, για να διαπιστωθεί σε πόσους άλλους εμπόρους έχει παραδοθεί τμήμα του φορτίου που εκτελωνίστηκε στην Ιταλία και μεταφέρθηκε με φορτηγά στην Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έπεσε από τα σύννεφα, όταν πληροφορήθηκε τι υπήρχε κάτω από τις μπανάνες που, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, μάλλον κατέληξαν... κατά λάθος στην Ελλάδα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης