«Όλοι ένοχοι» για τη δολοφονία του εκδότη Άντη Χατζηκωστή

«Όλοι ένοχοι» για τη δολοφονία του εκδότη Άντη Χατζηκωστή

Η τελευταία πράξη της πολύκροτης δίκης γράφτηκε στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας με την ανακοίνωση της ομόφωνης απόφασης των δικαστών σε μια δίκη που διήρκησε τρία χρόνια

«Όλοι ένοχοι» για τη δολοφονία του εκδότη Άντη Χατζηκωστή
Ένοχους έκρινε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας όλους του κατηγορούμενους για τον φόνο του εκδότη Άντη Χατζηκωστή, επιβάλλοντας την ποινή των ισοβίων δεσμών.

Κατηγορούμενοι ήταν η δημοσιογράφος Έλενα Σκορδέλη, ο αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης και οι Αντρέας Κασάπης και Γρηγόρης Ξενοφώντος.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η γνωστή παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη και ο αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης, συνωμότησαν για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή. Οι σκέψεις της Έλενας Σκορδέλη και του Τάσου Κρασοπούλη για την εξόντωση του Άντη Χατζηκωστή, άρχισαν να γίνονται πράξη σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απόφαση τον Οκτώβριο του 2009.

Κλείσιμο
Όπως σημειώνεται στην απόφαση, αν ανατρέξει κανείς στην πορεία της κατηγορούμενης Έλενας Σκορδέλη στο τηλεοπτικό σταθμό Sigma και την αγορά μετοχών του σταθμού, μπορεί να διακρίνει γιατί η ίδια και ο αδελφός της ήθελαν να εξαλείψουν από προσώπου γης τον Άντη Χατζηκωστή.

 Ο Άντης Χατζηκωστής, ήταν σύμφωνα με την απόφαση εμπόδιο στον έλεγχο του τηλεοπτικού σταθμού  από την Έλενα Σκορδέλη και τον Τάσο Κρασοπούλη.

Ως κίνητρο της Έλενας Σκορδέλη και του Τάσου Κρασοπούλη, κρίνεται η εκδίκηση και ο παραμερισμός του Άντη Χατζηκωστή.

Σύμφωνα με την απόφαση, και οι τέσσερις κατηγορούμενοι Έλενα Σκορδέλλη, Τάσος Κρασοπούλης, Ανδρέας Κασάπης και Γρηγόρης Ξενοφώντος κρίθηκαν ως αναξιόπιστοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης