Πάει να γλιτώσει ο Αφγανός που τσάκισε στα βράχια την φοιτήτρια

Πάει να γλιτώσει ο Αφγανός που τσάκισε στα βράχια την φοιτήτρια

Υποστηρίζει ότι είναι ανήλικος ο αδίστακτος κακοποιός - Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να κάνει τεστ DNA για να διαπιστωθεί η πραγματική του ηλικία

Πάει να γλιτώσει ο Αφγανός που τσάκισε στα βράχια την φοιτήτρια
Μπορεί στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας να αναφέρεται ως 17χρονος ο Αφγανός που έριξε σε γκρεμό βάθους οκτώ μέτρων την 20χρονη φοιτήτρια Σπυριδούλα Χάιδου στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας, ωστόσο κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι είναι ανήλικος!

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να υποβληθεί σε εξέταση DNA ώστε να εξακριβωθεί η πραγματική του ηλικία, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε ενήλικο άτομο. Ωστόσο, επειδή στα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφερε μαζί του αναφέρεται ότι είναι 17 χρόνων, στην ανακοίνωση αναγράφηκε αυτή η ηλικία.

«Είναι ένα συνηθισμένο κόλπο που χρησιμοποιούν αρκετοί αλλοδαποί για να εκμεταλλεύονται την εύνοια του νόμου προς τους ανηλίκους. Αυτό, άλλωστε, είχε κάνει και ο Πακιστανός που είχε κακοποιήσει την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο...» λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχει στην προανάκριση για τον τραυματισμό της 20χρονης φοιτήτριας από τα Θεοδώριανα της Άρτας.

Κλείσιμο
Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο νεαρός Αφγανός προσήχθη στην ανακριτή αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Ως τότε, φυσικά, παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης