Κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση!

Κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση!

O 56χρονος καθηγητής Μουσικής συνελήφθη στο βράδυ της Τετάρτης -  Αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας- Δικάζεται στο Αυτόφωρο

Κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση!
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το βράδυ της Τετάρτης σε 56χρονο καθηγητή Μουσικής που εργάζεται σε Ωδείο του Ηρακλείου, έπειτα από καταγγελία 19χρονης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά το μάθημα χθες, ο καθηγητής κινήθηκε προς το μέρος της μαθήτριας και τη χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα ενοχλήθηκε και πηγαίνοντας στο σπίτι, το εξομολογήθηκε στη μητέρα της, με αποτέλεσμα να πάνε μαζί στην Αστυνομία και να καταγγείλουν το περιστατικό.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες αργότερα ο 56χρονος συνελήφθη.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος, αρνούμενος ενώπιον του εισαγγελέα, ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της μαθήτριάς του.

Ο εισαγγελέας ωστόσο δεν πείσθηκε και του άσκησε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε, προκειμένου να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης