Απειλούν με δολοφονίες

Απειλούν με δολοφονίες

Στην πολυσέλιδη προκήρυξή του ο Ε.Α. προειδοποιεί για δολοφονικά χτυπήματα και, σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράζεται απαξιωτικά για τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. Σάββα Τσιτουρίδη, χωρίς όμως να εκτοξεύει απειλές κατά της ζωής του. Επίσης, επιτίθεται εναντίον δημοσιογράφων και μέσων μαζικής ενημέρωσης και ξεκαθαρίζει τις σχέσεις του με τη 17Ν και τον ΕΛΑ. Το ύφος της προκήρυξης, όπως λένε στα «ΝΕΑ» ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., δείχνει πως συγγραφέας παραμένει ο ίδιος που έγραψε τις προηγούμενες

Απειλούν με δολοφονίες

Στην πολυσέλιδη προκήρυξή του ο Ε.Α. προειδοποιεί για δολοφονικά χτυπήματα και, σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράζεται απαξιωτικά για τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. Σάββα Τσιτουρίδη, χωρίς όμως να εκτοξεύει απειλές κατά της ζωής του. Επίσης, επιτίθεται εναντίον δημοσιογράφων και μέσων μαζικής ενημέρωσης και ξεκαθαρίζει τις σχέσεις του με τη 17Ν και τον ΕΛΑ. Το ύφος της προκήρυξης, όπως λένε στα «ΝΕΑ» ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., δείχνει πως συγγραφέας παραμένει ο ίδιος που έγραψε τις προηγούμενες, ενώ χαρακτηρίζουν το πολυσέλιδο κείμενο «επιθετικό αλλά φτωχό από ιδεολογικό υπόβαθρο».

Οι τρομοκράτες επιτίθενται φραστικά εναντίον μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων, σχετικά με τον τρόπο που καλύπτονται ή σχολιάζονται οι επιθέσεις τους. Το επιθετικό ύφος δεν διαφέρει από τις απειλές που εκτόξευσαν και με την προηγούμενη προκήρυξή τους και ακόμη μία φορά επιχειρούν να στοχοποιήσουν συγκεκριμένα συγκροτήματα Τύπου.

Η έκπληξη από τη νέα προκήρυξη είναι η αναφορά στη δράση προηγούμενων εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων. Πρώτη φορά ο Επαναστατικός Αγώνας επιχειρεί να προσδιορίσει και την ιδεολογική τοποθέτησή του σε σχέση με τη 17Ν και τον ΕΛΑ. Θετικά εκφράζονται για τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα, δικαιώνοντας εν μέρει όσους υποστήριξαν από την αρχή της εμφάνισης του Επαναστατικού Αγώνα πως πρόκειται για ομάδα με καταβολές από τον ΕΛΑ.

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης