Στον ανακριτή τα βίντεο με τις επισκέψεις Ζαχαρίου στο γραφείο Μανούση

Στον ανακριτή τα βίντεο με τις επισκέψεις Ζαχαρίου στο γραφείο Μανούση

Βιντεοσκοπημένο υλικό, το οποίο, κατά τους ισχυρισμούς του, εμφανίζει τον συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου κ. Αριστείδη Παυλίδη να τον επισκέπτεται στο γραφείο του και να παραλαμβάνει χρήματα από τον ίδιο, κατέθεσε στον ανακριτή κ. Απόστολο Ζαβιτσιάνο, ο εφοπλιστής κ. Φώτης Μανούσης. Πρόκειται, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, για τέσσερα βίντεο, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του εφοπλιστή, αποδεικνύουν τον εκβιασμό που υπέστη από τον συνεργάτη του πρώην υπουργού, κ. Π. Ζαχαρίου, προκει

Κλήσεις για κακούργημα σε 27 «υπόπτους» του Βατοπεδίου

Βιντεοσκοπημένο υλικό, το οποίο, κατά τους ισχυρισμούς του, εμφανίζει τον συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου κ. Αριστείδη Παυλίδη να τον επισκέπτεται στο γραφείο του και να παραλαμβάνει χρήματα από τον ίδιο, κατέθεσε στον ανακριτή κ. Απόστολο Ζαβιτσιάνο, ο εφοπλιστής κ. Φώτης Μανούσης. Πρόκειται, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, για τέσσερα βίντεο, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του εφοπλιστή, αποδεικνύουν τον εκβιασμό που υπέστη από τον συνεργάτη του πρώην υπουργού, κ. Π. Ζαχαρίου, προκειμένου τα πλοία του να δέσουν σε λιμάνια της άγονης γραμμής.

Την ίδια ώρα στον ανακριτή βρέθηκαν και κατέθεσαν ως μάρτυρες δύο υπάλληλοι της εταιρείας «Saos Ferries» του κ. Μανούση, οι οποίοι φέρονται να γνωρίζουν για τα χρήματα που όπως καταγγέλλει ο εφοπλιστής  έδωσε στον συνεργάτη του κ. Παυλίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εξ αυτών φέρεται να έκανε την ανάληψη των 100.000 ευρώ, τα οποία ο εφοπλιστής υποστηρίζει ότι έδωσε στον κ. Ζαχαρίου σε μετρητά, και ο άλλος να εξέδωσε τις πέντε επιταγές, περίπου 100.000 η καθεμία, οι οποίες επίσης προορίζονταν να δοθούν στον στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης