«Πόλεμος» Σαμαρά - συμβασιούχων

«Πόλεμος» Σαμαρά - συμβασιούχων

Σε πόλεμο για γερά νεύρα τείνει να εξελιχτεί η κόντρα Σαμαρά - συμβασιούχων με εκατέρωθεν σκληρές δηλώσεις και ανυποχώρητες τοποθετήσεις. Τη χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι «το πρόβλημα των συμβασιούχων που εργάζονται στο υπουργείο Πολιτισμού με προσωρινές δικαστικές αποφάσεις επιλύεται άμεσα με τροπολογία που κατατίθεται τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή», οι συμβασιούχοι την έκριναν ως «αόριστη και ασαφή» προσθέτοντας ότι δεν επιλύει το πρόβλημα, αντίθετα το καθιστά ακόμη πιο πολύπλοκο. <

«Πόλεμος» Σαμαρά - συμβασιούχων

Σε πόλεμο για γερά νεύρα τείνει να εξελιχτεί η κόντρα Σαμαρά - συμβασιούχων με εκατέρωθεν σκληρές δηλώσεις και ανυποχώρητες τοποθετήσεις. Τη χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι «το πρόβλημα των συμβασιούχων που εργάζονται στο υπουργείο Πολιτισμού με προσωρινές δικαστικές αποφάσεις επιλύεται άμεσα με τροπολογία που κατατίθεται τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή», οι συμβασιούχοι την έκριναν ως «αόριστη και ασαφή» προσθέτοντας ότι δεν επιλύει το πρόβλημα, αντίθετα το καθιστά ακόμη πιο πολύπλοκο.

Ετσι, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αποκλείοντας για ακόμα μία ημέρα την Ακρόπολη. Ανταπαντώντας στην κίνηση αυτή και σκληραίνοντας ακόμη περισσότερο τη στάση του, το υπουργείο δημοσίευσε πριν από λίγο δήλωση όπου τονίζει ότι οι «συμβασιούχοι δεν επιθυμούν λύση στο πρόβλημά τους, παγιδεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους συναδέλφους τους. Δεν υπηρετούν τον πολιτισμό, αλλά ακραίες κομματικές σκοπιμότητες. Δεν σέβονται τη ρητή δέσμευση του υπουργού Πολιτισμού, επικαλούμενοι νέες προσχηματικές δικαιολογίες».

Στον… χορό μπήκε ύστερα από λίγο και το ΠΑΣΟΚ, με δηλώσεις της κυρίας Μαρίας Δαμανάκη, η οποία μίλησε για «εμπαιγμό των εργαζομένων» και ολιγωρία «την οποία εισπράττει σήμερα η Ακρόπολη». Η συνέχεια επί του Ιερού Βράχου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης