Τρόμος από τους μασκοφόρους βιαστές

Τρόμος από τους μασκοφόρους βιαστές

Τρόμος σε αλσύλλιο του Ψυχικού από ομάδα Ρώσων μασκοφόρων, που επιτίθεται σε ζευγαράκια, τα ληστεύει και βιάζει τις γυναίκες. Η επίθεση σε τρία νεαρά ζευγάρια τα ξημερώματα της Τρίτης έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αστυνομία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει το περιστατικό καθώς η εγκληματικότητα το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει από κάθε όριο και έλεγχο. Είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια που σε μια από τις «καλές» περιοχές της Αττικής σημειώνεται τέτοιο κρούσμα π

Τρόμος από τους μασκοφόρους βιαστές

Τρόμος σε αλσύλλιο του Ψυχικού από ομάδα Ρώσων μασκοφόρων, που επιτίθεται σε ζευγαράκια, τα ληστεύει και βιάζει τις γυναίκες. Η επίθεση σε τρία νεαρά ζευγάρια τα ξημερώματα της Τρίτης έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αστυνομία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει το περιστατικό καθώς η εγκληματικότητα το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει από κάθε όριο και έλεγχο. Είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια που σε μια από τις «καλές» περιοχές της Αττικής σημειώνεται τέτοιο κρούσμα που παραπέμπει σε λατινοαμερικάνικες φαβέλες.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης που βιάστηκε, ο εφιάλτης άρχισε να ξεδιπλώνεται σε αλσύλιο επί της οδού Καρκαβίτσα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η κοπέλα βρισκόταν με τον 28χρονο Αλβανό φίλο της, στο αυτοκίνητο του ένα Seat Ibiza, όταν ξαφνικά είδε δύο κουκουλοφόρους να πλησιάζουν το όχημα. Αμέσως έβγαλαν τα όπλα, τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα και τους φόρεσαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, με το Ibiza, άρχισαν να γυρνάνε στην περιοχή όπου μερικά λεπτά αργότερα πέταξαν στο δρόμο τον 28χρονο και κράτησαν όμηρο την 22χρονη.

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Με το ίδιο όχημα, πλησίασαν ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο ζευγαράκια των οποίων οι άνδρες ήταν ηλικίας 18 και 20 ετών και οι κοπέλες 20 χρόνων. Με τα όπλα στα χέρια τους λήστεψαν και στη συνέχεια με την φοιτήτρια στο αυτοκίνητο κινήθηκαν προς την παραλία όπου σε ερημικό σημείο ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους τη βίασε. Στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα όπου παράτησαν την κοπέλα κοντά στο κέντρο και εξαφανίστηκαν.

 

 

 

 

         

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης