Αιματηρή συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες στην Κοζάνη

Αιματηρή συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες στην Κοζάνη

Τρεις τραυματίες, μια σύλληψη και πολλά σπασμένα μπουκάλια είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής που ξέσπασε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε καφέ-μπαρ της Κοζάνης, όταν στο κατάστημα μπήκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής.....

Αιματηρή συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες στην Κοζάνη
Τρεις τραυματίες, μια σύλληψη και πολλά σπασμένα μπουκάλια είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής που ξέσπασε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε καφέ-μπαρ της Κοζάνης, όταν στο κατάστημα μπήκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής.

Στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Φόρη, συχνάζουν δεκάδες μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και την ώρα που μπήκαν οι τρεις άνδρες ολοκληρωνόταν συναυλία.

Σύμφωνα με το kozanimedia, ένας από τους τρεις άνδρες έβγαλε μαχαίρι και τότε οι αντιεξουσιαστές  θαμώνες του καταστήματος έδωσαν ''μάχη'' με μπουκάλια και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα το μαγαζί να γίνει άνω-κάτω για περίπου 10 λεπτά.

Κλείσιμο
Στο χώρο έφτασαν περιπολικά, με τους άντρες της Ασφάλειας και της Αστυνομίας, που προχώρησαν σε προσαγωγές και στη σύλληψη του προσώπου που έβγαλε μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, κανείς εκ των εμπλεκομένων δεν προχώρησε σε μηνύσεις, ενώ ένα άτομο που τραυματίστηκε στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, από το οποίο αποχώρησε αφού του έγιναν ράμματα.

Σημειώνεται, ότι μετά από αυτό το περιστατικό οι αστυνομικές αρχές της Κοζάνης θεωρούν ότι θα υπάρξει και συνέχεια με άλλα βίαια γεγονότα στην περιοχή μεταξύ ατόμων που προέρχονται από το χώρο των αντιεξουσιαστών - αντιφασιστών και των μελών της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Σήμερα (15-12-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης συνέλαβαν 36χρονο ημεδαπό, για παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ο συλληφθείς με άλλα δύο άτομα, μπήκε σε κατάστημα – καφετερία στην Κοζάνη και προτείνοντας μαχαίρι (που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων) απείλησε έναν εκ των
θαμώνων.

Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή εντός του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συλληφθέντα καθώς και άλλων δύο ατόμων.
 
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.»
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης