Χτυπούσαν περαστικούς με… γκλίτσα και τους λήστευαν!

Χτυπούσαν περαστικούς με… γκλίτσα και τους λήστευαν!

«Χτενίζουν»  το Ηράκλειο οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τέσσερις από τους πέντε νεαρούς Έλληνες που χτυπούσαν με… γκλίτσες και γροθιές περαστικούς για να τους ληστέψουν

Χτυπούσαν περαστικούς με… γκλίτσα και τους λήστευαν!
«Χτενίζουν»  το Ηράκλειο οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τέσσερις από τους πέντε νεαρούς Έλληνες που χτυπούσαν με… γκλίτσες και γροθιές περαστικούς για να τους ληστέψουν! Οι ληστείες έγιναν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, ενώ τα θύματα βάδιζαν ανυποψίαστα.

Ο πέμπτος της συμμορίας, ένας 18χρονος, έχει ήδη συλληφθεί και  οδηγηθεί στον εισαγγελέα που  του άσκησε δίωξη για σύσταση  συμμορίας, ληστεία και σωματική  βλάβη. Άνδρες του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου εντόπισαν το νεαρό να κινείται με ένα αυτοκίνητο, το οποίο ταίριαζε στην περιγραφή που είχαν δώσει τα δυο θύματα τα οποία λήστεψε η συμμορία.

Όταν  τον σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο την ποιμενική ράβδο που χρησιμοποίησε για να χτυπήσει μαζί με τους συνεργούς του τους δυο νεαρούς ηλικίας 21 και 23 χρόνων και τον συνέλαβαν. Κατά την προανάκριση, ο 18χρονος αποκάλυψε τις ταυτότητες των τεσσάρων συνεργών του ηλικίας από 20 ως 23 χρόνων οι οποίοι αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης