PROTOTHEMA

Ελλάδα

Τι λένε οι αγρότες

Εισάγουμε φασόλια από την Τουρκία

Εισάγουμε φασόλια από την Τουρκία

Με αφορμή δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης εισάγουμε ετησίως εκατομμύρια τόνους από όσπρια, ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτη χώρα στις εξαγωγές

Ακατανόητη είναι για τους αγρότες η πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση στον αγροτικό τομέα. Με αφορμή δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης εισάγουμε ετησίως εκατομμύρια τόνους από όσπρια, ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτη χώρα στις εξαγωγές.

Από την πλευρά τους οι αγρότες δηλώνουν πως δεν υπάρχουν αναπτυξιακές πολιτικές και νόμοι που να βοηθούν την ελληνική γεωργία ως προς τις εξαγωγές, όπως συμβαίνει στην Τουρκία και την Βουλγαρία.

Πηγή: lamiastar
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

H EE είναι καταστροφέας παραγωγικών δυνάμεων17/10/201216:26

Ελευθερία κίνησης κεφαλαίων, ΚΑΠ, κυνήγι κέρδους, ποσοστώσεις, απαξίωση της γης και της εργατικής δύναμης, καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα και τόσα άλλα. Στον καπιταλισμό δεν έχει ελπίδα ο λαός να αξιοποιήσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας. Οι καπιταλιστές δεν επενδύουν με κριτήτιο τί ανάγκες έχει ο λαός. Μόνο μια σχεδιασμένη οικονομία με κοινωνικοποιημένα τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής (και συνεταιριστική παραγωγή πλάι στα κοινωνικοποιημένα μέσα) και λαϊκή εξουσία , μπορεί να αξιοποιήσει τις μεγάλες αναπτυξιακές μας δυνατότητες. Οι κεφαλαιοκράτες, όσο και αν τους παρακαλάει ο λαός και στηρίζει τα κόμματά τους, πάντα θα πηγαίνουν στην πατρίδα τους, εκεί δηλαδή όπου κάθε φορά αναμένεται γρηγορότερο κέρδος.

Απάντηση
Ο Σοφός 17/10/201216:12

και πακιστάνια εισάγουμε από την Τουρκία τι να κάνουμε είναι χώρα που εξάγει...

Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 36117/10/201215:54

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΖΟΦΕΡΟ,ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΕΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΑΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΜΕΣΣΑΖΟΝΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Φ.Π.Α ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ.....ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΦΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η ΜΕΓΑΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΛΠ .ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΙΛΩΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Απάντηση
MΑΙΚ17/10/201213:13

.....ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ....ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία