Διευθυντής Δημοτικού: Θα καλέσω την Χρυσή Αυγή!

Διευθυντής Δημοτικού: Θα καλέσω την Χρυσή Αυγή!

Σύμφωνα με καταγγελίες από γονείς μαθητών, ο διευθυντής αναρωτήθηκε εάν θα πρέπει να καλέσει τη Χρυσή Αυγή για να επιλύσει τα προβλήματα

Νέα κατάρρευση για μετοχές και ομόλογα
Διευθυντής Δημοτικού: Θα καλέσω την Χρυσή Αυγή!
Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι γονείς Δημοτικού στο Ανατολικό Διαμέρισμα της Πάτρας, ακούγοντας, μετά τον Αγιασμό, τον διευθυντή του σχολείου να εμπλέκει την Χρυσή Αυγή με την επίλυση των προβλημάτων της σχολικής μονάδας. Η αποστροφή του λόγου του, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους παριστάμενους γονείς και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο thebest.gr, από γονείς μαθητών, ο εκπαιδευτικός, αναφερόμενος στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο, αναρωτήθηκε εάν θα πρέπει να καλέσει τη Χρυσή Αυγή για το επιλύσει, καθώς επί χρόνια παρακαλεί τους αρμόδιους να κατασκευάσουν μια αίθουσα για να μην συνωστίζονται τα παιδιά, αλλά κανείς δεν τον ακούει.

Οι γονείς του σχολείου, οι οποίοι γνωρίζουν τόσο το πρόβλημα, όσο και τις επίμονες προσπάθειες του κ. διευθυντή για την κατασκευή της επιπλέον αίθουσας, αντέδρασαν στην πολιτική αναφορά περί Χρυσής Αυγής και ο διευθυντής «μαζεύτηκε».

Πηγή thebest.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης