ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ιωάννινα: Τρεις νεκροί σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα

Ιωάννινα: Τρεις νεκροί σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα

Τρεις νεκροί, σε τρία διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα, καταγράφηκαν το διήμερο στην Ήπειρο. Τη Δευτέρα το πρωί στον Κατσικά Ιωαννίνων, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονος,

Με κομματικά κριτήρια οι πρόεδροι των ΔΥΠΕ λέει η ΝΔ
Ιωάννινα: Τρεις νεκροί σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα
Τρεις νεκροί, σε τρία διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα, καταγράφηκαν το διήμερο στην Ήπειρο. Τη Δευτέρα το πρωί στον Κατσικά Ιωαννίνων, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα ο 80χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.

Στο 55ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας στο Μαργαρίτι δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος, ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Κλείσιμο
Στο Κομπότι Άρτας σε επαρχιακό δρόμο, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης