Έστησαν κρεμάλες έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Έστησαν κρεμάλες έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας- Πάνω απο 5.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί στο Σύνταγμα για τις περικοπές μισθών

Έστησαν κρεμάλες έξω από το υπουργείο Οικονομικών
Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας των ενστόλων προς τη Βουλή λίγο μετά τις 21.30. Με έντονο παλμό και φωνάζοντας συνθήματα « Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε και από εδώ», « Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή» « Αλήτες, προδότες, πολιτικοί» και «Θα μπούμε μέσα στη Βουλή» πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των περίπου 5.000 ενστόλων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών απ' όλη την Ελλάδα. 


Υπενθυμίζεται ότι οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Η Ένωση Αστυνομικών Καρδίτσας, οι Ενώσεις Πυροσβεστών Μεσσηνίας, Κατερίνης, Σερρών, εκπρόσωποι των Σωμάτων από την Κρήτη έως τη Θράκη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ενάντια στις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.
Κλείσιμο



Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ένταση σημειώθηκε, εν τω μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης, όταν δόθηκε εντολή απομάκρυνσης των ενστόλων από την είσοδο της σχολής των ΜΑΤ στο Γουδί, την οποία είχαν μπλοκάρει, εμποδίζοντας τις δυνάμεις των ΜΑΤ να αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη, όπου μετακινήθηκαν, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας της ΔΕΘ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
                
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης