Επεισοδιακή διαμαρτυρία στη Σχολή των ΜΑΤ

Επεισοδιακή διαμαρτυρία στη Σχολή των ΜΑΤ

Συνδικαλιστές είχαν αποκλείσει το πρωί την είσοδο και δεν άφηναν τους συναδέλφους τους να ξεκινήσουν για Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ - Το απόγευμα ένστολη διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας

Ψώνια και βενζίνη στη... Βουλγαρία
Επεισοδιακή διαμαρτυρία στη Σχολή των ΜΑΤ
'Ανοιξε η κεντρική πύλη της σχολής των ΜΑΤ, στην περιοχή Γουδή, την οποία είχαν αποκλείσει, από νωρίς το πρωί, συνδικαλιστές αστυνομικοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή δεδουλευμένων νυχτερινών επιμισθίων και οφειλές ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Οι ένστολοι απέκλεισαν την είσοδο της σχολής, παρεμποδίζοντας τη μετακίνηση των δυνάμεων των ΜΑΤ που πρόκειται να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ.

Ύστερα από μικροένταση που επικράτησε, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, στο σημείο μετέβη εισαγγελέας, ενώ αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο.

Αφού έλαβαν την υπόσχεση ότι θα παρέμβει ο ίδιος προσωπικά ώστε να λάβουν τα χρήματα που ζητούν, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν ομαλά δίνοντας ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο, στις 17.30 το απόγευμα, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικό μισθολόγια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης