Τραγωδία στην Άρτα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο ΙΧ του

Τραγωδία στην Άρτα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο ΙΧ του

Ο 37χρονος προσπάθησε να κρεμαστεί με ένα καλώδιο προτού οι γιατροί του χορηγήσουν κατασταλτικά φάρμακα - Απειλές για βεντέτα από τους συγγενείς της μητέρας

Τραγωδία στην Άρτα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο ΙΧ του
mwro-aytokinito-2
Με ένα καλώδιο από τηλεόραση προσπάθησε να κρεμαστεί για να βάλει τέλος στη ζωή του ο 37χρονος πατέρας που η εγκληματική αφηρημάδα του έγινε αιτία να βρει τραγικό θάνατο η μόλις 5,5 μηνών αβάπτιστη κορούλα του στην Άρτα, σε μια αδιανόητη τραγωδία που έχει βυθίσει στον θρήνο ολόκληρη τη χώρα και ξεπερνά ακόμη και αυτές του Αισχύλου.

Η απόπειρα του 37χρονου έγινε τη στιγμή που οι γιατροί του νοσοκομείου Άρτας ανακοίνωσαν στον ίδιο και την 27χρονη σύζυγό του ότι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο αγγελούδι που είχε μείνει κλεισμένο στο αυτοκίνητο του πατέρα του επί σχεδόν επτά ώρες, δεμένο στο παιδικό καθισματάκι του. Με την άμεση παρέμβαση των γιατρών, χορηγήθηκαν κατασταλτικά φάρμακα στον 37χρονο που νοσηλεύεται σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου.

Μάλιστα, φρουρείται από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, καθώς έχει συλληφθεί αφού ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αν η κατάστασή του το επιτρέψει, θα οδηγηθεί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα στον ανακριτή για να απολογηθεί. Σε κακή κατάσταση παραμένει στο νοσοκομείο και η 27χρονη σύζυγός του που υπέστη ισχυρό νευρικό κλονισμό, ζητά συνεχώς να δει το μωρό της και οι γιατροί της χορηγούν ηρεμιστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csi9scivl55t)


Απειλές για βεντέτα

Έξω από το νοσοκομείο της Άρτας παραμένουν από χθες συγγενείς της μητέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, πολλοί από τους οποίους ακούστηκαν να απειλούν ότι θα σκοτώσουν τον πατέρα για την εγκληματική αμέλειά του. Γι' αυτό, έχει απαγορευτεί η είσοδός τους στο νοσοκομείο και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας έχει σχηματίσει κλοιό στις εισόδους του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Κλείσιμο
Σήμερα το πρωί επρόκειτο να μεταφερθεί η σορός του άτυχου μωρού στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου θα γίνει νεκροτομή αλλά και τοξικολογική και ιστολογική εξέταση, ώστε να φωτιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυξία, λόγω των αφρών που εντοπίστηκαν γύρω από το στόμα του βρέφους.

Πώς έγινε η τραγωδία

Η τραγωδία που δεν χωράει ο νους συνέβη την Τρίτη, όταν η 27χρονη έφυγε για την εργασία της και ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ πήρε το 5,5 μηνών κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό και να συνεχίζει για τη δική του δουλειά. Όμως, δεν πέρασε ποτέ από τον σταθμό, αλλά έφτασε κατευθείαν στη δουλειά του, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το κλείδωσε και μπήκε μέσα ξεχνώντας ότι το μωράκι ήταν δεμένο στο παιδικό κάθισμα, στο πίσω κάθισμα του οχήματος! Στη συνέχεια, πήρε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να πάει στη Λευκάδα όπου τον έστειλε η υπηρεσία του.

Όταν η σύζυγός του σχόλασε και πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το μωρό, άκουσε εμβρόντητη τους βρεφονηπιοκόμους να της λένε ότι δεν είχε πάει εκείνη την ημέρα. Αναστατωμένη τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ρώτησε γεμάτη αγωνία πού βρίσκεται το μωρό. Η απάντησή του την έκανε να παγώσει, καθώς της είπε «Κλείσε, ξέχασα το παιδί στο αυτοκίνητο»!

Ο 37χρονος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητό του και βρήκε το κοριτσάκι δεμένο στη θέση του, χωρίς αισθήσεις και με αφρούς στο στόμα. Αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου έφτασε στις 2.55΄ το απόγευμα της Τρίτης και οι γιατροί ξεκίνησαν προσπάθειες για ανάνηψη. Όμως, ήταν πια αργά για το άτυχο βρέφος, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Εκείνη τη στιγμή, έφτασε και η 27χρονη μητέρα που άκουσε το θλιβερό νέο από τους γιατρούς, οι οποίοι ενημέρωσαν και το αστυνομικό τμήμα της Άρτας.


Δείτε βίντεο: Τραγωδία στην Άρτα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο ΙΧ του
Τραγωδία στην Άρτα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο ΙΧ του


Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

H αστυνομία της Χιλής βρίσκει σε επιχείρηση ναρκωτικών το πιστόλι του άλλοτε δικτάτορα Πινοτσέτ

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού στο σπίτι της, οι Κόκκινοι στο GP του Μαϊάμι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης