Φλώρινα: Επτά χρόνια μετά τον βιασμό 14χρονης στο Αιτωλικό, συνελήφθη ο 29χρονος -σήμερα- δράστης

Φλώρινα: Επτά χρόνια μετά τον βιασμό 14χρονης στο Αιτωλικό, συνελήφθη ο 29χρονος -σήμερα- δράστης

Τον έπιασαν στην Φλώρινα - Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών

viasmos-
Ένα 14χρονο κορίτσι είχε βιάσει όταν ήταν 22 χρονών, ένας 29χρονος -σήμερα- αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Φλώρινα, ενώ αναζητούσε τρόπο... να φύγει από τη χώρα. Όμως, κατάφερνε να παραμένει άφαντος επί επτά ολόκληρα χρόνια!

Ο βιασμός είχε γίνει το μακρινό 2016 στην περιοχή του Αιτωλικού, όπου διέμενε τότε ο δράστης και θύμα του ήταν μια 14χρονη ομοεθνής του. Το 2019, είχε εκδοθεί σε βάρος του από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ένταλμα σύλληψης για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών, όμως τα ίχνη του είχαν χαθεί ως την Παρασκευή, που εντοπίστηκε στη Φλώρινα και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που διέταξε να μεταχθεί στο Μεσολόγγι για να απολογηθεί.

Έπιασαν αλλοδαπό για ναρκωτικά

Το απόγευμα της Πρωτομαγιάς συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βόλου για διακίνηση ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκε έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Καβγάς Πλεύρη-Ηλιόπουλου για τα γιαούρτια στα παιδιά του υπ. Υγείας: «Έχεις εκλεγεί διορισμένε;» - «Ωραίο το θεατράκι σου»


Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια

Δάφνη Γκίνες: Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου μιλάει για την «χρυσή» φυλακή, το διαζύγιο και την ζωή μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης