Βιασμός 12χρονης: Τι «έκαψε» τη μητέρα του κοριτσιού - Τα εμβάσματα στον λογαριασμό της και η κατηγορία για μαστροπεία

Βιασμός 12χρονης: Τι «έκαψε» τη μητέρα του κοριτσιού - Τα εμβάσματα στον λογαριασμό της και η κατηγορία για μαστροπεία

Αν και είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, οι αστυνομικοί της είπαν ότι  η μικρή έπρεπε  να δώσει συμπληρωματική κατάθεση

gada-mak
Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης ήταν αυτα που την «έκαψαν» και την οδήγησαν νωρίς το απόγευμα στη ΓΑΔΑ.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Σήμερα στις 4:30 το απόγευμα, ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας μετέβη στην οικία της μητέρας, την ώρα που βρισκόταν εκεί με κάποια από τα παιδιά της. Της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μαζί με τρία από τα παιδιά της που, προφανώς λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να τα αφήσει μόνα στο σπίτι.

Αν και είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, αυτό που της είπαν, είναι ότι πρέπει να μεταβεί στην Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου η μικρή να δώσει στους ειδικούς παιδοψυχολογους συμπληρωματική κατάθεση.

Ουσιαστικά, θα προσπαθήσουν να μάθουν από το παιδί αν αυτά που υποστηρίζει εκδιδόμενη γυναίκα με κατάθεση της στο «Ανηλίκων» για τον 53χρονο, ότι επισκεπτόταν οικο ανοχής μαζί με το κοριτσάκι, αν έχουν βάση, ενώ θα της δείξουν και φωτογραφίες, προκειμένου να προχωρήσει σε αναγνώριση.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου που σκοτώθηκε ο 60χρονος

Κηφισός: Άνδρας αυτοκτόνησε πέφτοντας από την πεζογέφυρα της λαχαναγοράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης