Καβάλα: Τέσσερις καταγγελίες για ασέλγεια από νηπιαγωγό σε παιδιά 3-4 ετών

Καβάλα: Τέσσερις καταγγελίες για ασέλγεια από νηπιαγωγό σε παιδιά 3-4 ετών

«Για αγγίγματα στη κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή» έκαναν λόγο τα παιδιά, μιλώντας στους γονείς τους -  Η νηπιαγωγός φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται

ασελγεια
Τέσσερις καταγγελίες για ασέλγεια σε ανήλικα από τριών έως και τεσσάρων ετών βαραίνουν πλέον μια νηπιαγωγό στην Καβάλα.

Σύμφωνα με τον Χρυσόστομο Βελάκη, συνήγορο μιας εκ των οικογενειών που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, οι πρώτες μαρτυρίες έγιναν πριν από λίγους μήνες ωστόσο χρειάστηκε η παρέμβαση ειδικών επιστημονικών συμβούλων για να μπορέσει το παιδί να περιγράψει όλα όσα συνέβησαν.

Η τέταρτη μητέρα καταγγέλλει μεταξύ άλλων, με βάση την ΕΡΤ, ότι το παιδί «μίλησε για αγγίγματα στη κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», ενώ είπε πως η νηπιαγωγός φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Όπως σημειώνει ο κ. Βελάκης, και τα τέσσερα παιδιά, παρότι είναι μόλις 3 ή 4 ετών, μιλούν ακριβώς για τα ίδια αγγίγματα και τις ίδιες πράξεις εκ μέρους της δασκάλας τους.

Βάσει των περιγραφών αυτών, η νηπιαγωγός, σε βάρος της οποίας δεν έχει ασκηθεί προς το παρόν ποινική δίωξη, φέρεται να άγγιζε τα παιδιά στην κοιλιά και στην ευαίσθητη περιοχή, ενώ έφτανε στο σημείο ακόμα και να φωτογραφίζει τις πράξεις της. Μάλιστα, φέρεται να προέτρεπε τα παιδιά να μην μιλήσουν στους γονείς τους, λέγοντάς τους «αυτό είναι το μικρό μας μυστικό, μπορούμε να λέμε μικρά ψέματα».

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η νηπιαγωγός έχει μεταφερθεί σε δομή ηλικιωμένων.


Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Ιουλίου - Το 90% άγγιξε η πληρότητα των πλοίων

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρής έντασης άνεμοι - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης