Οι λύσεις στο θέμα της Εκθεσης

Οι λύσεις στο θέμα της Εκθεσης

Οι απαντήσεις στο protothema.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ντάβος

Οι λύσεις στο θέμα της Εκθεσης
Οι απαντήσεις  είναι στη διάθεση σας, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια
Ντάβος


Πατήστε
Κλείσιμο
εδώ για να δείτε το θέμα της έκθεσης

Για τη χρήση του διαδικτύου και τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτό στη διάδοση της γνώσης, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί δημιουργικά στο πλαίσιο του σχολείου, κλήθηκαν να γράψουν έκθεση, στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, οι 110.000  υποψήφιοι των πανελλαδικών, σήμερα πρώτη ημέρα των εξετάσεων.   

Όλα κύλησαν ομαλά σήμερα, όπως επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Παιδείας, ενώ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Β. Κουλαϊδής, επισκέφθηκε την Ευαγγελική Σχολή στη Νέα Σμύρνη και ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία.

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, έστειλε με μήνυμα της τις ευχές της στους μαθητές, τονίζοντας ότι δεν κρίνεται η ζωή των παιδιών από μια στιγμή. «Η νέα πορεία που ξεκινάτε», τόνισε «θα είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους. Θα ήθελα, για ακόμα μια χρονιά, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα, που στηρίζουν τα παιδιά σε αυτή την προσπάθειά τους, καθώς και όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου, που εργάζονται για την καλή οργάνωση των εξετάσεων».

Η ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται για τις 8.30 το πρωί και είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί, ενώ η διάρκεια της εξέτασης κάθε μαθήματος θα είναι τρεις ώρες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται το Σάββατο 14 Μαΐου με Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά ,Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία (Γενικής Παιδείας).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης