Καιρός στην Αθήνα - Κακοκαιρία Ελπίδα: Έρχεται χιονιάς από τη Δευτέρα, προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα φαινόμενα - Πού θα το «στρώσει»

Καιρός στην Αθήνα - Κακοκαιρία Ελπίδα: Έρχεται χιονιάς από τη Δευτέρα, προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα φαινόμενα - Πού θα το «στρώσει»

Προσοχή εφιστούν οι μετεωρολόγοι στις εθνικές οδούς, χιονοθύελλα προβλέπεται από το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας - Δείτε χάρτες

xionia_attiki_prosexws_xr
Η επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα ξεκινά σε λίγες ώρες  με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας, με την κακοκαιρία διαρκείας να επηρεάζει και την Αττική από αύριο, με τα πιο έντονα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους από την ερχόμενη Δευτέρα. 

Στην Αττική, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης.

Ο προγνώστης καιρού της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου με μήνυμά του στο Facebook εξήγησε πως από το μεσημέρι της Δευτέρας θα υπάρχουν πυκνές χιονοπτώσεις κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και μάλιστα υπάρχει κίνδυνος χιονοθύελλας που θα μειώσει την ορατότητα κάνοντας δύσκολη.

«Οσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα)», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Kαλη σας ημέρα φίλες και φίλοι! Και τα τελευταία στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι οι χιονιοπτωσεις που θα εκδηλώνονται την...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Friday, January 21, 2022
Η πρόγνωση για την Αττική σε χάρτες του meteo

kairos-kairosathina-kairossavvato-kakokairiaelpida




kairoskiriaki-kakokairiaelpida
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης