Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του γιατρού

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του γιατρού

Εφόσον συνεχιστεί η η ικανοποιητική πορεία της υγείας του ενδέχεται να βγει αύριο από την εντατική - Τη Δευτέρα η απολογία της εικαστικού που τον πυροβόλησε 

GIATROS
Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 68χρονου οφθαλμίατρου που πυροβολήθηκε από την 49χρονη εικαστικό μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους,στο Χαλάνδρι και νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς».

Ο γνωστός οφθαλμίατρος ο οποίος αποσωληνώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι μετά από δύο πολύωρα χειρουργεία, έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ενδέχεται τη Δευτέρα να βγει από την εντατική του νοσοκομείου αν κι εφόσον συνεχιστεί η ικανοποιητική πορεία της υγείας του.

Τα τραύματά του από τους πυροβολισμούς έχουν αποκατασταθεί αλλά θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες ώστε να βεβαιωθούν οι γιατροί ότι ο 68χρονος διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο. Ο άντρας δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς, με τους γιατρούς να αφαιρούν τέσσερις σφαίρες κατά τη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου. Όπως αναφέρουν, θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.


Οι πυροβολισμοί και το σκηνικό του αίματος είχαν διαδραματιστεί μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης τους, η οποία όταν είδε τη βιολογική της μητέρα να πυροβολεί τον πατέρα της και να πέφτει αιμόφυρτος στο δρόμο,τον κρατούσε στην αγκαλιά της μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Για αυτό και το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος πατέρας ,όταν αποσωληνώθηκε, ήταν για το μικρό του κοριτσάκι .


Τη Δευτέρα η απολογία της εικαστικού


Η 49χρονη εικαστικός , τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε προκειμένου να απολογηθεί. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκης της άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’εξακολούθηση,παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14χρόνια. Τη Δευτέρα ο ανακριτής θα κρίνει και θα διατάξει αν η 49χρονη εικαστικός θα οδηγηθεί στη φυλακή ή στο ψυχιατρείο.




Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Εντυπωσιακό βίντεο: Πώς το εμβόλιο mRNA «μαθαίνει» τα κύτταρα να σκοτώνουν τον κορωνοϊό

Νικολούλη: Γιατί «απασφάλισε» κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ποια είναι η γυναίκα-μυστήριο

Ασθενής κορωνοϊού μπαινόβγαινε σε υπηρεσίες στην Πάτρα με αρνητικό rapid test του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης