Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς αποφάσισε ο ανακριτής - Διετάχθη επίσης η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης - Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για το έγκλημα στη Φολέγανδρο

folegandros-gynaikoktonos-arthro
Την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Νάξου.

Η υπεράσπιση προσπάθησε να πείσει ότι ο 30χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείσθηκαν, κρίνοντας ότι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος ξυλοκόπησε και σκότωσε το θύμα με πρόθεση, ενώ διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η απολογία του έγινε μετά το εξιτήριο που πήρε ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος από το Κέντρο Υγείας Νάξου, καθώς αισθάθηκε αδιαθεσία χθες το απόγευμα. Πάντως, πληροφορίες από το περιβάλλον του, που δεν επιβεβαιώθηκαν, έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. 

Posted by cyclades24.gr on Thursday, July 22, 2021


foniko-folegadnros1
foniko-felegandros2
foniko-folegandros3
Κλείσιμο


«Την χτύπησε και την έσερνε στα βράχια»

Κόλαφος για τον 30χρονο δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο αποτελεί η ιατροδικαστική έκθεση αφού αποδεικνύει ότι, πριν την πετάξει στη θάλασσα, την χτύπησε τόσο πολύ, ώστε να χάσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια την έσερνε στα βράχια, μέχρι που την έριξε στη θάλάσσα, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, το άψυχο κορμί της Γαρυφαλλιάς, το οποίο ανασύρθηκε από τη θάλασσα από λιμενικούς, έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου. Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη φαρμακοποιός και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Στη θάλασσα την έριξε ο δράστης χωρίς τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Φωτογραφίες
: cyclades24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες - Δείτε αν είστε δικαιούχοι

Covid-free σήμα προσθέτουν οι εφαρμογές γνωριμιών στην Αυστραλία

Θεσσαλονίκη: Σταθερά στο πορτοκαλί το ιικό φορτίο των λυμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης