Βαρυμπόμπη: Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο

Βαρυμπόμπη: Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο

Ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική- Σύμφωνα με πληροφορίες στο φρεάτιο βρέθηκαν γεννήτρια και σκάλα

pirosvestikh-arthrou
Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από φρεάτιο βάθους οκτώ μέτρων στη θέση Φλόγα της Βαρυμπόμπης, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, εντός δασικής έκτασης.  Ανασύρθηκαν περίπου στις έξι το πρωί μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην οποία πήραν μέρος 12 πυροσβέστες. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες έχασαν τις αισθήσεις τους μέσα στο φρεάτιο από αναθυμιάσεις και στη συνέχεια κατέληξαν. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από φίλους τους που δεν είχαν μπει σε φρεάτιο και ανησύχησαν όταν δεν τους απαντούσαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πυροσβεστική εντόπισε γεννήτρια μέσα στο φρεάτιο, αλλά και έναν αυτοσχέδιο σωλήνα για να βγαίνουν οι αναθυμιάσεις, καθώς και μία σκάλα με την οποία είχαν κατέβει, αλλά δεν κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν για να βγουν. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς και γιατί βρέθηκαν οι τρεις άνδρες εκεί και τί αναζητούσαν στο φρεάτιο, ενώ η υπόθεση θυμίζει έντονα την τραγωδία με τέσσερις νεκρούς σε σπήλαιο στο Λουτράκι, τον περασμένο Μάιο. 
Για την τραγωδία στη Βαρυμπόμπη έχουν προσαχθεί τρία άτομα- φέρονται να είναι εκείνοι που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις για την παρουσία τη δική τους και των θυμάτων στη συγκεκριμένη περιοχή. 


ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:


Ξεφεύγει ο κορωνοϊός: Νέα μέτρα και βαριά πρόστιμα – Μάσκες παντού και βλέπουμε...

Παρέμεινε τριψήφιος ο αριθμός νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κίνα

Βουλή: Δεκτό κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις φοροελαφρύνσεις και τα αναδρομικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης