Φωτογραφίες: Σκουπιδότοπος οι παραλίες του Πηλίου

Φωτογραφίες: Σκουπιδότοπος οι παραλίες του Πηλίου

Η επόμενη μέρα μετά τη σφοδρή κακοκαιρία δείχνει το «σκληρό» πρόσωπό της και αποτυπώνει την πραγματικότητα και την νοοτροπία του Έλληνα πολίτη να μην σέβεται το Περιβάλλον

Φωτογραφίες: Σκουπιδότοπος οι παραλίες του Πηλίου
Πώς κατέληξαν οι πανέμορφες παραλίες του Πηλίου να μοιάζουν με έναν απέραντο σκουπιδότοπο; 

Η επόμενη μέρα μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές δείχνει το «σκληρό» πρόσωπό της και αποτυπώνει την πραγματικότητα και την νοοτροπία του Έλληνα πολίτη να μην σέβεται το Περιβάλλον.


Όταν τα νερά μετά την υπερχείλιση άρχισαν να υποχωρούν, μια μάζα σκουπιδιών ξεβράστηκε στις ακτές, προκαλώντας δυσφορία και αγανάκτηση.


Κλείσιμο
Ένας αληθινός σκουπιδότοπος! Με άπειρα πλαστικά μπουκάλια, κουφάρια από ζώα, ρούχα, και αμέτρητες σακούλες. Ένα τριτοκοσμικό θέαμα που καταστρέφει το φυσικό πλούτο και την ομορφιά του Πηλίου. Το πρόβλημα είναι οι βροχές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, άραγε, ή ο απολίτιστος άνθρωπος;

Το Πήλιο συνεχίζει να μετρά τις πληγές του και η κατάσταση σε πολλές περιοχές είναι πλέον απελπιστική μετά τα συνεχιζόμενα ανελέητα «χτυπήματα» της κακοκαιρίας στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Χωριά αποκλείστηκαν, δρόμοι κόπηκαν στα δύο, σπίτια απειλήθηκαν από κατολισθήσεις, ενώ υπήρξαν και προβλήματα με την ηλεκτροδότηση εξαιτίας της πτώσης στύλων της ΔΕΗ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο facebook ο Μιλτιάδης Ρηγόπουλος 





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης