Κατέστρεψαν γεώτρηση και έκλεψαν τον χαλκό

Κατέστρεψαν γεώτρηση και έκλεψαν τον χαλκό

Σοβαρά προβλήματα στο πότισμα των χωραφιών στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Ριτσώνας στη Βοιωτία προκάλεσαν δυο «κυνηγοί» χαλκού, οι οποίοι κατέστρεψαν εντελώς μια γεώτρηση για να αρπάξουν τα καλώδια χαλκού που περιείχε

Ήταν και… ζόρικοι οι νεαροί κλέφτες στο Αγρίνιο
Σοβαρά προβλήματα στο πότισμα των χωραφιών στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Ριτσώνας στη Βοιωτία προκάλεσαν δυο «κυνηγοί» χαλκού, οι οποίοι κατέστρεψαν εντελώς μια γεώτρηση για να αρπάξουν τα καλώδια χαλκού που περιείχε.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν τους δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 27 χρόνων, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στον κόμβο της Ριτσώνας. Μέσα, βρήκαν τις δύο κουλούρες καλωδίων χαλκού, μαζί με ένα μεταλλικό λοστό, ένα κατσαβίδι, μια τσάπα, έναν κασμά, ένα σκεπάρνι, κόφτες μετάλλων και λάμες πριονιού που είχαν χρησιμοποιήσει για την κλοπή. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για κλοπή.

*** Ένας 19χρονος Έλληνας ήταν ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει μεταξύ 17 και 19 Μαρτίου σε ένα γραφείο στην πόλη της Άρτας, από το οποίο είχε κλαπεί ένα τσαντάκι που είχε μέσα ένα κινητό και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα. Ο νεαρός ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματα που είχε αφήσει και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης