Φωτογραφία: Δείτε πως φαίνονται η Γη και η Σελήνη από τον Άρη!

Φωτογραφία: Δείτε πως φαίνονται η Γη και η Σελήνη από τον Άρη!

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, Imaging Science Experiment (HiRISE) που βρίσκεται πάνω στο Οrbiter στον Άρη, φωτογράφισε σε τέσσερα σετ εικόνων τα δύο ουράνια σώματα, στις 20 Νοεμβρίου και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός τους

Φωτογραφία: Δείτε πως φαίνονται η Γη και η Σελήνη από τον Άρη!
Μία φωτογραφία που προκαλεί δέος με την απλότητά της, δημοσιεύτηκε από τη NASA, καθώς, σε αυτήν, απεικονίζεται η Γη και η Σελήνη. Και που το ενδιαφέρον; Μα φυσικά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέα είναι από τον πλανήτη Άρη!

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, Imaging Science Experiment (HiRISE) που βρίσκεται πάνω στο Οrbiter στον Άρη, φωτογράφισε σε τέσσερα σετ εικόνων τα δύο ουράνια σώματα, στις 20 Νοεμβρίου και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός τους.

Με διευκρίνισή της η NASA αποκαλύπτει ότι μπορεί οι εικόνες των δύο πλανητών να είναι αληθινές, όμως υπάρχει κάτι «πειραγμένο». Η απόσταση μεταξύ τους, καθώς στην πραγματικότητα, με τις συγκεκριμένες διαστάσεις, οι δύο πλανήτες θα έπρεπε να βρίσκονται 30 φορές πιο μακριά.. Αλλά η απόκοσμη ομορφιά παραμένει.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης