ΗΠΑ: Ο «πιο διάσημος καρχαρίας στο Ίντερνετ» εμφανίστηκε ξανά

ΗΠΑ: Ο «πιο διάσημος καρχαρίας στο Ίντερνετ» εμφανίστηκε ξανά

Από τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι επιστήμονες κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον καρχαρία και να τοποθετήσουν συσκευή εντοπισμού, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολοθούν την πορεία του στις θάλασσες

ΗΠΑ: Ο «πιο διάσημος καρχαρίας στο Ίντερνετ» εμφανίστηκε ξανά
Επέστρεψε στη Φλόριντα ο «πιο διάσημος λευκός καρχαρίας στο Ίντερνετ». Πρόκειται για ένα θηλυκό καρχαρία, που ζυγίζει περίπου 1.150 κιλά και... διαθέτει μάλιστα και δικό του λογαριασμό στο Twitter! 

Η Κάθαριν, όπως την ονόμασαν οι επισκέπτες, εντοπίστηκε στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ τον περασμένο Αύγουστο. Οι επιστήμονες κατόρθωσαν να τοποθετήσουν συσκευή εντοπισμού στο ζώο και έκτοτε την παρακαλοθούν όπου κι αν πηγαίνει. 



Μάλιστα ειδικά θαλάσσια ινστιτούτα μεταδίδουν τα «νέα» της και μέσω του Twitter, όπου η «Κάθαριν ο καρχαρίας» διαθέτει περί τους 17.500 ακολούθους. 
Κλείσιμο



Όσο για το συμπέρασμα που έχουν καταλήξει οι βιολόγοι παρακολουθώντας την Κάθαριν; Φαίνεται πως οι καρχαρίες δεν είναι τόσο πλάσματα του ωκεανού, αλλά των ακτών, καθώς περισσότερο καιρό περνά κοντά σχετικά στα παράλια των ΗΠΑ, παρά στα βάθη του Ατλαντικού. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης