Βρετανία: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια σε λίμνη στο ανατολικό Λονδίνο

Βρετανία: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια σε λίμνη στο ανατολικό Λονδίνο

Μυστήριο αποτελεί η ανεύρεση από εθελοντές εκατοντάδων νεκρών ψαριών στις όχθες λίμνης σε πάρκο, στο ανατολικό Λονδίνο

Βρετανία: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια σε λίμνη στο ανατολικό Λονδίνο
Εθελοντές που επισκέφθηκαν  το Σαββατοκύριακο, το δημοφιλές πάρκο «Harrow Lodge Park» στο ανατολικό Λονδίνο, βρέθηκαν μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα. Στις όχθες της λίμνης του πάρκου κείτονταν νεκρά εκατοντάδες ψάρια, ενώ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μερικά από αυτά επέπλεαν ακόμα ζωντανά στα ρηχά και έδειχναν ότι προσπαθούσαν να αναπνεύσουν, χωρίς αποτέλεσμα.



Κλείσιμο
Η λίμνη του πάρκου είναι μεγάλη και τροφοδοτείται από τον ποταμό Ravensbourne. Ο 61χρονος Tom Waller, εθελοντής επί δύο χρόνια στη λίμνη, δήλωσε ότι το θέαμα που αντίκρισε ήταν «ανησυχητικό», αλλά ευτυχώς οι γλάροι γύρω από τη λίμνη έδειχναν να είναι καλά, επομένως τα πουλιά δεν επηρεάστηκαν από την μυστηριώδη αιτία που «σκότωσε» τα ψάρια της λίμνης.

Το τοπικό συμβούλιο του Havering που συνεδρίασε για το θέμα αποφάνθηκε, ότι ίσως οι εκτεταμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών να διοχέτευσαν στη λίμνη μεγάλες ποσότητες μη οξυγονωμένου νερού ή τα αίτια του θανάτου των ψαριών να οφείλονται σε κάποια πιθανή μόλυνση.

Η υπηρεσία περιβάλλοντος της περιοχής έλαβε δείγμα από το νερό της λίμνης και το έστειλε στο εργαστήριο και τώρα οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε αναμονή για τα αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης