Έρχονται 16.500 «φρουτάκια» νεάς γενιάς

Έρχονται 16.500 «φρουτάκια» νεάς γενιάς

Euroxx: Με ποιους όρους θα αναπτυχθούν οι 660 αίθουσες των 16.500 VLTs

Έρχονται 16.500 «φρουτάκια» νεάς γενιάς
Σε 660 θα ανέλθουν οι αποκλειστικές αίθουσες στα οποίες θα αναπτυχθούν τα 16,500 «φρουτάκια» νέας γενιάς ( VLT;S ), σύμφωνα με έκθεση της Euroxx Χρηματιστηριακή, η οποία επισημαίνει ότι ο ΟΠΑΠ έχει 18 μήνες να εγκαταστήσει τα «φρουτάκια» σε χώρους εκτός των πρακτορείων του οργανισμού, με 25 μηχανήματα ανά αίθουσα.  Η χρηματιστηριακή δίνει τιμή -στόχο τα 13 ευρώ, τονίζοντας ότι, η εταιρεία παραμένει μια δομική ιστορία της ελληνικής ανάκαμψης για τα  5 επόμενα χρόνια.

Ποιοί είναι οι όροι για τα vlt's . Η Ελληνική επιτροπή παιγνίων  εξέδωσε τους όρους με τους οποίους θα λειτουργήσουν τα vlts. Ειδικότερα, 1) ορίζονται οι υποχρεώσεις των διαχειριστών και των αναδόχων 2) το μίνιμουμ pay out δεν μπορεί να είναι χαμηλότερο από 80% 3) ο μίνιμουμ χώρος ανά μηχάνημα θα είναι 3 τετραγωνικά μέτρα ανά vlt 4)  Το ωράριο που θα λειτουργούν τα vlts θα είναι 9 -2 και θα επεκτείνεται σε 9-4 τις Παρασκευές και τα Σάββατα. 5) θα διευκρινίζονται οι όροι του jackpot 6) θα υπάρχει διαδικασία πιστοποίησης  των μηχανημάτων, των κατασκευαστών και των αναδόχων. 

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, η μετοχή διαπραγματεύεται αυτή ΟΠΑΠ με ένα δείκτη τιμή /κέρδη που κινείται στα 23, 6 ενώ όταν θα αναπτυχθούν τα «φρουτάκια» το P/E θα πέσει σε 6,3 έως το 2016.                                                

      
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης