Huasteca: Το φυσικό «διαμάντι» του Μεξικού!

Huasteca: Το φυσικό «διαμάντι» του Μεξικού!

Προσφέρεται για ράφτινγκ, αναρρίχηση, πεζοπορία, καγιάκ, ποδηλασία βουνού αλλά και κάμπινγκ κατά μήκος των πολυάριθμων ποταμών και των σπηλαίων της περιοχής

Subaru Forester με 263PS!
Huasteca: Το φυσικό «διαμάντι» του Μεξικού!
Η «Huasteca Potosina» είναι μια εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή στο βορειοανατολικό τμήμα του Μεξικού που φημίζεται για το φυσικό κάλλος, αποτελώντας τρόπον τινά το «διαμάντι» της χώρας.

 

Κλείσιμο

Ένας θεαματικός με καταρράκτες, λίμνες και ποτάμια, όπου η πλούσια καταπράσινη βλάστηση συνδυάζεται τέλεια με τα γαλάζια χρώματα των νερών που ρέουν από παντού.



Στην περιοχή δεσπόζει ο ποταμός Tamul ο οποίος δημιουργεί εντυπωσιακούς καταρράκτες που μοιάζουν να ξεπηδούν από σελίδες παραμυθιού.



Η Huasteca Potosina είναι ένας οικολογικός παράδεισος που προσφέρει μια ποικιλία από δραστηριότητες οικοτουρισμού όπως ράφτινγκ, αναρρίχηση, πεζοπορία, καγιάκ, ποδηλασία βουνού αλλά και κάμπινγκ κατά μήκος των πολυάριθμων ποταμών και των σπηλαίων της περιοχής. 



Επιπλέον πλήθος αρχαιολογικών χώρων συμπληρώνουν το σκηνικό με το hightlight να παραμένει βέβαια μια βουτιά στις καταγάλανες καταβόθρες Media Luna.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης