Ο Τσίπρας εγγυάται ευρώ, καταθέσεις, συντάξεις και ασφάλεια

Ο Τσίπρας εγγυάται ευρώ, καταθέσεις, συντάξεις και ασφάλεια

“Οι κερδοσκόποι να μην ποντάρουν τη Δευτέρα σε έξοδο από την Ευρωζώνη” τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ότι η κα Μέρκελ φοβάται μην τη συμπαρασύρει η αλλαγή

Ο Τσίπρας εγγυάται ευρώ, καταθέσεις, συντάξεις και ασφάλεια
Ως εγγυητής της παραμονής της χώρας στο ευρώ αλλά και των συντάξεων και των καταθέσεων του κόσμου, οι οποίες τέθηκαν σε κίνδυνο από το χρεοκοπημένο Μνημόνιο εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική προεκλογική του εκστρατεία ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε χαρακτηριστικά τους κερδοσκόπους: “Τη Δευτέρα μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Εσείς θα χάσετε!”
Ο ίδιος τόνισε ότι τη Δευτέρα τελειώνει το χρεοκοπημένο Μνημόνιο και επεσήμανε με έμφαση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται όλα αυτά που διακυβεύθηκαν με το Μνημόνιο. Δηλαδή την παραμονή στο ευρώ, τις καταθέσεις του κόσμου καθώς και τις συντάξεις.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Τσίπρας και στην ασφάλεια του πολίτη, μιλώντας για αναδιοργάνωση της αστυνομίας με απομάκρυνση των αστυνομικών από πολιτικού, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες κλπ.
Επιπλέον ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ, θυμίζοντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει με τη λήψη πρόσθετων μέτρων πάνω από 11, 5 δισ. ευρώ και τα οποία αφορούν νέες περικοπές σε μισθούς και απολύσεις στο Δημόσιο.

«Ακόμη κι αν είμαστε αυτοδύναμοι την Κυριακή, την Δευτέρα θα συνεργαστούμε. Δεν θα συμμετάσχουμε, όμως, σε καμία κυβέρνηση που θα μεταλλάξει την αντιμνημονιακή ψήφο του λαού σε μνημονιακή πολιτική», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης