Στις 21 Μαρτίου oι κορυφαίες startups μπαίνουν στο ρινγκ

Στις 21 Μαρτίου oι κορυφαίες startups μπαίνουν στο ρινγκ

O δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως έρχεται στην Αθήνα

Στις 21 Μαρτίου oι κορυφαίες startups μπαίνουν στο ρινγκ
To «Get in the Ring
», ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, διοργανώνεται την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα από την Orama Group, σε συνεργασία με το Europe Direct του Δήμου Αθηναίων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Aνάπτυξης και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (ΕΣΥΝΕ ΑΠΠ) με την ονομασία «Get in the Ring StartingUP Athens» και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο διοργανωτής και οικοδεσπότης του ​​Get in the Ring StartingUP Athens, Ορέστης Ματσούκας, ιδρυτής της Orama Group και Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το event που αναμένεται να ταράξει τα νερά της καινοτόμας επιχειρηματικότητας.

Κλείσιμο
Κύριε Ματσούκα, έχετε διοργανώσει και συντονίσει σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Τι ακριβώς λοιπόν είναι το «Get in the Ring» και πως πήρατε την απόφαση να έρθει στην Αθήνα;

Το «Get in the Ring» ξεκίνησε το 2012 από πέντε Ολλανδούς επιχειρηματίες οι οποίοι αποφάσισαν να «βάλουν στο ring» startups επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την προβολή τους, την ανάπτυξή τους αλλά και την αύξηση του παγκόσμιου αντίκτυπου τους . Το «Get in the Ring» καθιερώθηκε από τότε ως θεσμός σε πολλές χώρες του εξωτερικού και αποτελεί πλέον το δυναμικότερο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας παγκοσμίως. Εκτιμώ πως η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να μείνει «έξω από το χορό» αφού διαθέτει startups που αξίζουν να προβληθούν και να αναμετρηθούν με την ικανότερη να βρίσκεται διαγωνιζόμενη στον Παγκόσμιο Τελικό, αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα καινοτομεί, δημιουργεί και αξίζει να βρίσκεται στις καλύτερες startups του κόσμου.

Πότε έρχεται στην Αθήνα ο συγκεκριμένος διαγωνισμός και τι θα δούμε;

Το «Get In The Ring StartingUp Athens» θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), στις 21 Μαρτίου 2018 και διοργανώνεται από την εταιρία μου Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων.  Στο «Get In The Ring StartingUp Athens», θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ελληνικές startups και αρχικά θα διαγωνιστούν μακριά από το κοινό και θα αξιολογηθούν από επαγγελματίες που έχουν άριστη γνώση της startup επιχειρηματικότητας. Στη συνέχεια, οι τέσσερις startups οι οποίες θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο αντίπαλα ζεύγη, τα οποία θα «μονομαχήσουν» δημόσια στο ring! Μετά τις δύο «μονομαχίες» θα οριστεί το τελικό ζεύγος, όπου θα βγει ο τελικός νικητής που θα πάει στον Παγκόσμιο Τελικό.

Πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα show αφού ο γνωστός stand-up perfomer Λάμπρο Φισφής  θα παρουσιάσει τη βραδιά αλλά θα γίνει και ο “διαιτητής” των “μονομαχιών”. Επιπλέον Οι LP Dudes, το δίδυμο που κάνει θραύση στο Youtube με εκατοντάδες χιλιάδες views, θα αναλάβει να μας παρουσιάσει επικές μάχες της ραπ μουσικής! Θα υπάρχει επίσης παρουσίαση των κύκλων των θερμοκοιτίδων και επιχειρηματικών επιταχυντών και χρηματοδοτήσεων για startups και ασφαλώς ένα networking πάρτυ στο τέλος της βραδιάς μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. Το «Get In The Ring StartingUp Athens» τελεί στη χώρα μας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Επιπλέον, είναι ο μοναδικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας που έχει την επίσημη υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Όσοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε το event τι ώρα πρέπει να έρθουμε στο Σεράφειο και πόσο κοστίζει το εισιτήριο;

Το εισιτήριο κοστίζει 7,5 ευρώ και η ώρα προσέλευσης για το κοινό ξεκινάει στις 16:00 και για την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που υποστηρίζουν αυτό το γεγονός το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει μεγάλο ετήσιο γεγονός, όχι μόνο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αλλά και πολιτισμού για την Ελλάδα.
 
Κλείστε το εισιτήριό σας: https://goo.gl/bB4Ku4
Το αναλυτικό πρόγραμμα του «Get In The Ring StartingUp Athens»: https://goo.gl/ryqTbY
Event: https://goo.gl/8g39eV  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης