Ρεκόρ για Nasdaq και S&P - «Άλμα» για τη Netflix

Ρεκόρ για Nasdaq και S&P - «Άλμα» για τη Netflix

Στο τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017 το Netflix κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια νέους συνδρομητές στις ΗΠΑ και άλλα 6,4 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο

Ρεκόρ για Nasdaq και S&P - «Άλμα» για τη Netflix
Ρεκόρ για τον δείκτη υψηλής τεχνολογίας Nasdaq με «οδηγό» τη μετοχή της Netflix που σημείωσε «άλμα» μετά από υψηλότερη από την αναμενόμενη αύξηση των συνδρομητών.

Αναλυτικά, ο Dow Jones -0,01% στις 26.210 μονάδες, ο S&P 500 +0,22% στις 2.839 μονάδες και ο Nasdaq +0,71% στις 7.460 μονάδες.

Στο τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017 το Netflix κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια νέους συνδρομητές στις ΗΠΑ και άλλα 6,4 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο, πολύ πάνω από μια εκτίμηση της StreetAccount για 6,39 εκατομμύρια. Η μετοχή της Netflix κατέγραψε άνοδο 9,98%, ανεβάζοντας για πρώτη φορά την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας πάνω από τα 100 δισ. δολάρια.

Ο S&P 500 επίσης κατέγραψε ρεκόρ καθώς η εταιρική κερδοφορία συνεχίστηκε. Ο Dow αν και σημείωσε ενδοσυνεδριακό ρεκόρ τελικά έκλεισε με αρνητικό πρόσημο.

Οι Johnson & Johnson, Procter & Gamble και Travelers Cos ανέφεραν καλύτερα από τα αναμενόμενα κέρδη και τζίρους την Τρίτη. Η Verizon, μια άλλη μετοχή του Dow, σημείωσε κέρδη κατώτερα των προσδοκιών, ενώ οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Κλείσιμο

Η περίοδος των κερδών για το τέταρτο τρίμηνο χαρακτηρίζεται πολύ καλή. Έως την Τρίτη, το 76% των εταιρειών του S&P 500 που έκαναν ανακοινώσεις ξεπέρασαν τις προσδοκίες για κέρδη, ενώ το 84% αυτών των εταιρειών ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις, σύμφωνα με τη Thomson Reuters I/B/E/S.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης