Ανοδικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές

Ανοδικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx600 με άνοδο νωρίτερα 0,14% με τους περισσότερους κλάδους και τους μεγαλύτερους χρηματιστηριακούς δείκτες σε άνοδο

Ανοδικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές
Ελαφρώς ανοδικά κινούνται σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές αντιδρούν στις ειδήσεις που φτάνουν από τον χώρο των συγχωνεύσεων και των εξαγορών, αναμένοντας παράλληλα νέα οικονομικά στοιχεία.

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx600 με άνοδο νωρίτερα 0,14% με τους περισσότερους κλάδους και τους μεγαλύτερους χρηματιστηριακούς δείκτες σε άνοδο.
 
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 με άνοδο 0,23%, ο DAX ενισχύεται κατά 0,30%, o CAC40 με άνοδο 0,26%, o FTSE MIB με άνοδο 0,30%, o IBEX35 ενισχύεται 0,26%

Κλείσιμο
Οι μετοχές του κλάδου ταξιδίων και διακοπών σημειώνουν τις καλύτερες επιδόσεις στις πρωινές συναλλαγές με άνοδο σχεδόν 1%. Η μετοχή της  Ladbrokes Coral σημείωνε λίγο πριν άνοδο 26% μετά την προσφορά εξαγοράς που κατέθεσε η GVC Holdings με τίμημα 3,9 δισ. στερλίνες. Η κίνηση αυτή αναμένεται πως θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός διαδικτυακού στοιχηματικού γίγαντα που θα προέλθει από τις δυο εισηγμένες στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης